Salih Uçan’dan Ulusal Kadro açıklaması!

semaver

Global Mod
Global Mod
Siyah-beyazlıların bu dönem performansıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcusu Salih Uçan, Ulusal Kadro ‘a seçilmemesi ve Başakşehir’e kiralık gidişine dair biroldukca mevzuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Salih Uçan’ın açıklamaları:

“A Ulusal Grup’ya seçilmemem bana yapılmış bir saygısızlıktır”

A Ulusal Futbol Ekibi’ne seçilmemesini pahalandıran Salih Uçan, “A Ulusal Kadro’ya seçilmemem bana yapılmış bir saygısızlıktır. Bana hürmet göstermeyenlere de hürmet duyamayacağım. Ulusal Grup ortamını epey uygun biliyorum. Ulusal kadroda bütün orta alanlar sakatlansa bile bir daha ulusal gruba gidemeyecektim. 40 kişinin içinde olmamak bana yapılmış önemli bir saygısızlık.

“Önder Karaveli’nin bana inandığını hiç hissetmiyordum”

Geçen dönemi Başakşehir’de tamamlayan Salih, “Geçtiğimiz dönem Başakşehir’e kiralanmak benim açımdan fazlaca uygun oldu. Zira Beşiktaş ‘ta o devir Lider Karaveli vardı ve bana inandığını hiç hissetmiyordum. Değişim kimi vakit işe yarıyor. Bana güzel geldi.”

İlk 11’in vazgeçilmezi oldu

VOLE’ye açıklamalarda bulunan Salih Uçan, Beşiktaş formasıyla çıktığı 7 müsabakada 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. 28 yaşındaki orta saha, Muhteşem Lig ‘deki bütün maçlara birinci 11 başladı.