Recep Uçar: Sokakları denize çıkmayan semtin çocuklarına armağan olsun

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1’inci Lig’de dönemin bitimine 3 hafta kala Üstün Lig ’e yükselmeyi garantileyen Rahmet Sigorta Ümraniyespor’da teknik yönetici Recep Uçar, karşılaşmanın akabinde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Uçar, kelamlarına Spor Toto Üstün Lig’de şampiyon olan Trabzonspor ’u tebrik ederek başladı. Recep Uçar, şunları söylemiş oldu: “En başta dün şampiyonluğunu kutlayan Trabzonspor Kulübü’nü, pahalı hocası, benim de hocam olan Sayın Abdullah Avcı ve takımını, topluluklarını tebrik ediyorum. Çok hak ettikleri bir şampiyonluğu kazandılar. Onun talebesinin de sonraki gün şampiyonluğunu ilan etmesi hayli memnunluk verici. Ben Ümraniye’de doğan, büyüyen, hayatının tamamını burada geçiren bir beşerim, alt yaşlarda kaptanlık yapan bir beşerim. 25 Ekim 2020 tarihinde bir hayalimiz var diyerek yola çıktık. Kulüp tarihinde Üstün Lig’e birinci kere çıkarak serüvenimizi sonlandırdığımız için fazlaca memnunuz. 33’üncü hafta oldu bu, biz daima birinci 2’de yer aldık. TFF 1’inci Lig tarihinin tahminen de en sıkıntı ligi olarak isimlendirilen bu ligde, birçoğundan daha az bütçeyle, daha az taraftar dayanağıyla, daha mütevazı bir kulüp olmamıza karşın bu biçimde bir mutluluğa ulaşmak, bizim için hayli memnunluk verici bir şey” dedi.

Uçar kelamlarına şöyleki devam etti:

“Lig başladıktan daha sonrasında çocukların bana oyunlarından verdiği güçle Samsun maçı daha sonrasında, Ümraniye olarak herkese oyun olarak meydan okuyacağız demiştim. Bugün o sözümü tutmanın memnunluğunu da yaşıyorum. Artık bu hoş mutluluğa erişmemizde katkısı olan, en başta oyuncularımı, pahalı grubumu, liderimizi, sportif yöneticimizi, belediye liderimizi, tüm kulüp çalışanını, benim her daim yanımda olan ailemi, evlatlarımı, eşimi, babamı, tüm bir dönem boyunca bana takviye olan arkadaşlarım ve dostlarımı, geçmişte bu kulübe epey büyük hizmetleri olan liderlerimiz, yöneticilerimiz, sportif yöneticilerimizi, benim davetim üzerine dönem başından bu yana kulübe takviye olan eski futbolcularımızı, hocalarımızı, en başta da taraftarlarımız tebrik ediyorum. Onların en az benim kadar emekleri var. Bu hoş şampiyonluk herkese iyi, uğurlu olsun. Sokakları denize çıkmayan semtin çocuklarına da armağan olsun.”

İSTANBUL, (DHA)