Nuri Şahin: Bizim için kıymetli bir test oldu

semaver

Global Mod
Global Mod
2022 FIFA Dünya Kupası ötürüsıyla liglere verilen ortada İtalyan takımı Napoli’yi alanında konuk eden Antalyaspor maçı 3-2 kaybetti. Maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, Napoli ile müsabakalarının epeyce kıymetli bir oyun olduğunu lisana getirerek, “Dünya çapında bir kadroyla oynadık ve bizim için fazlaca büyük bir test oldu. Yanılgıyı affetmeyen bir kadroyla oynadık. Genç oyuncularıma fazlaca şey katacağına eminim” sözlerini kullandı.

“Spaletti yeterli bir hoca olacağımı söylemiş oldu”

Napoli Teknik Yöneticisi Luciano Spalletti’nin hallerinden epeyce memnun olduğunu aktaran Şahin, “Bu düzeyde dünya çapında büyük bir mesleği olan hocanın halleri beni fazlaca memnun etti. Dünya çapında bir hocanın tavsiyelerini aldım benim için kıymetliydi. Benim için fazlaca epeyce pahalıydı. Futbolcuyken karşılaşmıştım onunla ve bugün bir hoca olarak birinci kez karşılaştık. Bana epeyce bedelli şeyler söylemiş oldu. Bana hayli yeterli bir hoca olacağımı ve yoluma devam etmem gerektiğini söylemiş oldu. Benim için hayli pahalıydı ve beni epey memnun etti” formunda konuştu.

“Oynadığımız oyundan hayli mutlu kaldım”

Antalyaspor’un Napoli karşısındaki maç performansına da değinen Şahin, oynadıkları oyundan mutlu kaldığını aktararak, “Oynadığımız oyundan fazlaca mutlu kaldım. Hamasetli ve yürekli oynayan bir grup vardı alanda. Maçtan evvel oyuncularımıza Napoli’ye karşı olsa bile kendi oyunumuzu oynamamız gerektiğini söylemiş oldum. Bunu yaptık ve memnum kaldım. Genç oyuncularımız için fazlaca kıymetli bir deneyim oldu. Ferdî yanlışlardan yedik ve bunun üzerine çalışıyoruz. Bunun üzerine giderek ve oyunu pekiştirerek, devam ediyoruz yolumuza. Hazırlık periyodu de epey güzel geçiyor. Oyuncularımızın iştahı ve dileği müthiş” dedi.

“Türk-yabancı ayrımı yapmıyorum”

Antalyaspor’un yardımcı antrenörü olan ve grupla yolları ayrılan Mike Lindeman ile ilgili de açıklamalarda bulunan Şahin, “Ailevi niçinlerden dolayı ayrıldı. Benim için epey kıymetli bir tanesiydi. Hocanın yerine gerçek birini getirmek istiyoruz, rastgele birini getirmek istemeyiz. Burada da Türk ve yabancı ayrımı yapmadan hakikat isim kimse onu getirmek istiyoruz” diyerek kelamlarını sonlandırdı.

ANTALYA (İHA)