Necati Ateş’ten çarpıcı yorum: Fenerbahçeliler üzülmesin!

semaver

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Başakşehir – Galatasaray müsabakası sarı kırmızılı ekibin 7-0 üzere farklı galibiyetle Dünya Kupası ortasına moralli gitti. Sarı kırmızılılarda golleri Kerem Aktürkoğlu (3), Icardi, Mertens, Abdülkerim Bardakcı ve Ndayishimiye (K.K.) kaydetti.

Maç daha sonrasında spor yorumculuğu yapan Galatasaray’ın eski yardımcı antrenörü Necati Ateş değerlendirmelerde bulundu. Ateş, müsabaka ile ilgili yorumlarda bulunurken, Fenerbahçe ile ilgili de kıymetlendirme yaptı.

İŞTE NECATİ ATEŞ’İN YORUMLARI:

Galatasaray patlamayı daima erteledi, Alanya maçında 10 kişi kalınca, Karagümrük maçında dayanılmaz bir oyun vardı bu biçimde skor gelmedi. Hepimiz bekliyorduk fakat Başakşehir’e karşı maçtan evvel rastgele biri çıkıp da bu biçimde olacak diyemezdi diye düşünüyorum.

Galatasaray’ın bu maçı kazanacağını bekliyordum ben onu söyleyeyim. Oliveira’nın şutuyla aslına bakarsanız 15. saniyede oraya oyunu yığarak başladılar esasen. Maçı kazanmaya geldiklerini gösterdiler. Başakşehir’in birinci yarıda topla oynaması Galatasaray’a karşı uygun olabilir lakin Galatasaray daima duruma girmesini bildi.

3-0’la birinci yarı bitti aslına bakarsanız. İkinci yarıya epeyce rahat çıktılar. Galatasaray bugün neleri kazandı? Kerem’in bu performansını beklediler. Kerem yalnızca 2 golde yoktu, onun haricinde yakaladığı tüm durumları kendi aldı verdi ve bitirdi.

Galatasaray taraftarı nefret ediyordur Dünya Kupası başladığı için, tam forma giriyoruz derken. Çok kıymetli La Liga kadrolarıyla hazırlık maçı yapacaklar. Espanyol ve Villarreal’le.

“BU LİGDE DAHA NELER OLACAK”

Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir maçları, olur-olmaz, puanlar nasıl olur derken bu hafta her şey değişik oldu. Kimse bu biçimde skorlar beklemiyordu, bu üzere skorlardan daha fazlaca olacak. Önümüzde uzun bir süre var, daha neler goreceğiz bu ligde.

“FENERBAHÇE TARAFTARI ÜZÜLMESİN”

Fenerbahçe yenildi diye taraftarları üzülmesin, bu biçimde yorgun bir periyotta olabilir olağandır. Giresunspor Beşiktaş’ı da yenmişti. Ligimiz bu yüzden kaliteli aslına bakarsanız.

Galatasaray bol konumla galip geldi bu sefer. Herkes gerçek oyun oynadı, uzaklıkları kapattı. Başakşehir’in birinci dakikalarda epeyce kolay içeri girmesi vardı. daha sonra daha sonra her şey değişti. en çok ikili gayret kazanan, en çok isabetli pas yapan, konum bulan Galatasaray’ı izledik daha sonrasında. niye bu skorun ortaya çıktığını da bu biçimde anlatabiliriz.

Emre Hoca’yı kendi arkadaşları sevmiyor! Okan Hoca bu hafta, geçen hafta da Volkan Hoca’ya karşı istedikleri skoru alamadılar. Ligde de, Avrupa’da da fazlaca uygun gidiyorlardı. Üst üste 2 maç kazanırlar bir daha her şey değişir. Emre Hoca, Türkiye için bir pahadır. bu biçimde bir oyuncu kümesiyle alana çıkması, Galatasaray’ın altında kalabilir demiştim maçtan evvel, gerçekten de o denli oldu.

Icardi süper oynadı, harika bir asist yaptı. Guti’nin Benzema’ya asistini hatırlattı bize. Çok haklı bir galibiyet aldı Galatasaray, kadro performansı fazlaca güzeldi. Okan hoca epeyce rahat bir maç yönetti kenarda.