Muhteşem Lig’de Sergen Yalçın bombası! Teklif götürdüler

semaver

Global Mod
Global Mod
Türk futbolunun kıymetli teknik yöneticileri içinde yer alan Sergen Yalçın, 2020/21 döneminde Beşiktaş ‘ın başında ikili kupa kazanmıştı. Galatasaray ile nefes kesen bir şampiyonluk yarışına giren Beşiktaş, o devir averaj farkıyla şampiyon olmuş ve Türkiye Kupası’nı da müzesine götürmüştü.

DİNLENMEYİ TERCİH ETTİ

Son şampiyonluğunu Sergen Yalçın devrinde yaşayan siyah-beyazlı takım, ondan sonrasında Lider Karaveli, Valerien Ismael ve Şenol Güneş ile çalıştı. Bu süreçte biroldukça ekipten teklif almasına karşın dinlenmeyi seçen Sergen Yalçın, çabucak hemen bir kadronun başına geçmedi.

“AYRILDIKTAN daha sonra TEKLİFLER ALDIM”

Geçtiğimiz aylarda bir televizyon programına konuk olan Sergen Yalçın, Beşiktaş’tan ayrıldıktan daha sonra aldığı teklifleri şu biçimde açıklamıştı: “Beşiktaş’tan ayrıldıktan daha sonra birkaç tane Katar’dan, 2-3 tane Üstün Lig’den teklif geldi. 3 büyükten teklif gelmedi. Kabul etmedim. 8 ay başımı toparlayamadım.”

A Ulusal Futbol Ekibi’nin başına geçeceği de konuşulan tecrübeli çalıştırıcı, bu argümanları da yalanlamıştı.

GAZİANTEP FK İLE GÖRÜŞTÜ

Fenerbahçe maçı öncesi idarenin istifa ettiği Gaziantep FK’da kısa bir süre evvel değerli bir görüşme yapıldığı sav edildi.

KABUL ETMEDİ

İddiaya nazaran Gaziantep FK’nın yöneticileri, grubun istediği sonuçları alamaması niçiniyle, daha evvel kentin bir öteki grubu Gaziantepspor’u çalıştıran Sergen Yalçın ile görüşme yaptı. Beşiktaş’tan daha sonra ekip çalıştırmayan Sergen Yalçın’ın, Erol Bulut’un bakılırsavde olması niçiniyle bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi. Hafta sonu Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Gaziantep FK’da yeni gelecek idarenin, Erol Bulut’un geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.

50 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı, teknik yöneticilik mesleğinde toplamda 214 resmi maçta uğraş etti. Bu maçlarda 94 galibiyet, 50 birliktelik ve 70 yenilgi alan Sergen Yalçın, toplamda 332 puan topladı ve 1.55 puan ortalaması tutturdu.