Montella, Antalyaspor maçından çekiniyor

semaver

Global Mod
Global Mod
Ligde 13 puanla 4. sırada bulunan Adana Demirspor, yarın deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

İtalyan teknik yönetici Vincenzo Montella idaresinde çalışan mavi-lacivertli takım taktik egzersizi yaptı. İdman öncesi gazetecilere konuşan Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, geçen hafta Trabzonspor maçında gol attıktan daha sonra sakatlanan Kevin Rodrigues’in antrenmanlara başladığını, son sonucu bugün vereceklerini söylemiş oldu.

“Kendi performansımızı yansıtmak için hazırlanıyoruz”

Antalyaspor maçının güçlü geçeceğini lakin buna nazaran hazırlandıklarını vurgulayan Montella, “Aslında fazlaca çekindiğim bir maç diyebilirim. Şu açıdan çekiniyorum, onlar Trabzonspor’u 5-2 yendikten daha sonra üst üste 3 yenilgi aldılar. Onların durumu şu anda istekli olacaktır. Biz de Trabzonspor’u yenerek gidiyoruz oraya. Ayaklarımızın her vakit yere basması gerekiyor. O yüzden kendi performansımızı yansıtmak için hazırlanıyoruz” diye konuştu.

“Adım adım ilerlemek zorundayız”

Her maçta daha düzgününü yapmak için uğraştıklarını kaydeden Vincenzo Montella, sonrasındasında şunları söylemiş oldu:

“Bizim amaçlarımız her vakit kendimizle alakalı o yüzden azamisi ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Bizim için fazlaca değerli bu biçimde olması. Biz adım adım ilerlemek zorundayız. Lige baktığınızda yolda hiç bir biçimde bir şey bırakmak istemiyoruz. Gayelerimiz bunlar aslında her maçta daha düzgününü yapmak. Puantajda da üstte Konyaspor’u da gorebiliyorsunuz daima öteki kadrolara rahatsızlık verebilen bir ekip ya da Başakşehir gol averajını inanılmaz kullanan bir ekip daha sonrasında Galatasaray , Beşiktaş ve Fenerbahçe . O yüzden bizim amaçlarımızı her vakit maçtan maça götürmemiz gerekiyor. Her vakit en güzelini yaparak yolda da hiç bir şey eksik kalmadan yapmak istiyoruz.”