MKE Ankaragücü Lideri Faruk Koca: Beşiktaş maçını da Mete Kalkavan yönetmişti!

semaver

Global Mod
Global Mod
Muhteşem Lig ‘in 13. haftasında MKE Ankaragücü alanında Trabzonspor ‘u konuk edecek. Teknik yönetici Ömer Erdoğan idaresinde inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Sarı-Lacivertliler, Karadeniz grubunu yenerek Dünya Kupası ortasına moralli girmek istiyor.

‘İnşallah Mete Kalkavan daha hassas olur’

Zorlu gayret öncesinde Başşehir temsilcisinin Lideri Faruk Koca, TRT Spor’a kıymetli açıklamalar yaptı. Ligin 4. haftasında oynanan ve müsabakanın son düdüğüyle alana taraftarın girip Siyah-Beyazlı futbolculara saldırdığı Ankaragücü- Beşiktaş maçını hatırlatan Koca, “Hakemlerle ilgili fazlaca konuşmak istemiyorum lakin Beşiktaş maçını da Mete Kalkavan yönetti, biraz gergin geçti. Bir taraftarımız tribünden atlayarak ceza aldı. Biz de hayli önemli ceza aldık. İnşallah Mete Kalkavan daha hassas olur” dedi.

Koca kelamlarını şu sözlerle noktaladı:

“Biz Mete Kalkavan’ın adil olacağına inanıyoruz. Güzel bir hakem ancak âlâ hakem olmak yetmiyor, bilgileri görmek gerekiyor. Ayrıntılarda zahmetler başlıyor. Ben Mete Kalkavan’ın daha sağduyulu olacağına inanıyorum. Hakem adilane yönettikten daha sonra sonuç ne olursa olsun.”