Milyonlarca Öğrenci Merak Ediyor: Okullar Ne vakit Kapanacak? 2022 Yaz Tatili Ne Vakit?

semaver

Global Mod
Global Mod
Eğitim hayatına çeşitli kademelerde devam eden öğrenciler, yaz tatili için geri sayıma başladı. Milyonlarca öğrenci ve velileri, internet üzerinden yaz tatilinin ne vakit yapılacağı hakkında araştırmalar yapmakta. Haziran ayı içerisinde karne alacak olan öğrencilerin okulları ne vakit kapanacak? Yaz tatili ne vakit?

Mayıs ayı ile bir arada, öğrencilerin yaz tatilinin ne vakit olacağı ve okulların ne vakit kapanacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Geçtiğimiz Eylül ayında başlayan okul temposuna bir orta vermek isteyen öğrenciler karneyi ne vakit alacak? MEB açıklama yaptı mı? İşte 2022 yaz tatili hakkında ayrıntılar…

Karneler Hangi Ayda, Ne Vakit Verilecek?

2021-2022 Eğitim öğretim yılı, 17 Haziran 2022’de sona erecek. Karneler de bir daha bu tarihte öğrencilere dağıtılacak.

2021-2022 MEB Tatil Takvimi!

6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayan birinci devir, 21 Ocak 2022’de sona ermişti. 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayan ikinci devrin ise 17 Haziran 2022 Cuma günü biteceği bildirildi.