Miguel Crespo’nun hayali Portekiz Ulusal Ekibi’nde forma giymek

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig ‘in 9’uncu haftasında Fenerbahçe alanında Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup etti. Müsabakanın akabinde sarı-lacivertli takımın uğraştaki birinci golünü atan Miguel Crespo basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galibiyetten dolayı ekip arkadaşlarını kutlayan Crespo, “Bizler açısından güç bir maçtı. Bugünkü temennimiz ve objektifimiz 3 puan almak üzerineydi. Bu maksat ve istek ile oynadığınızda da sonuç olarak istediğiniz neticeyi alabiliyorsunuz. Ben de ekip arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Galibiyet için tüm grubu kutluyorum” diye konuştu.

“TAKIMA KATKI SAĞLADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Attığı golle kadroya katkı sağladığı için keyifli olduğunu lisana getiren Portekizli orta saha oyuncusu, “Evet emsal bir gol olabilir. Açıkçası o aksiyonda Joao Pedro ve Valencia’nın attığı koşu ile bana alan yarattılar. Benim önümü boşalttılar. Ben de kaleyi gördüğüm anda şut çekmeyi tercih ettim ve atmış olduğum şutla golü bulmuş olduk. Ekibe katkı sağladığım için hayli mutluyum” halinde konuştu.

“BU SENE DAHA OFANSİF BİR KONUMDA OYNADIĞIMI SÖYLEYEBİLİRİM”

Jorge Jesus’un grubun başına geçmesiyle daha ofansif oynadığını belirten Crespo, “Atmış olduğum golden dolayı memnunum alışılmış ki. bununla birlikte asist yapmaktan dolayı da tıpkı biçimde memnunum. Geçen dönem itibariyle epeyce fazla şut opsiyonları bulamıyordum. Gol opsiyonları bulamıyordum kendi adıma. Ancak şu an çalışmış olduğumuz teknik adamla birlikte epeyce daha ofansif bir durumda oynadığımı söyleyebilirim. ötürüsıyla da benim adıma daha epeyce fırsat oluşuyor bu yönden” dedi.

“MİLLİ EKİPTE OYNAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRECEĞİM”

Portekiz için nazaranv yapmanın kendisi için hoş bir hayal olduğuna dikkat çeken Crespo, “Ben elimden gelenin en uygununu her vakit ortaya koymaya çalışıyorum. İsmail ile birlikte hoş bir ahenk yakaladığımızı da söyleyebilirim. Öteki kadro arkadaşlarım da tıpkı biçimde fazlaca yeterli performans ortaya koyuyorlar. Ben kendi adıma epeyce sıkı bir biçimde çalışmalarımı sürdürüyorum. Ulusal ekip sorusuna gelecek olursak söylediğum üzere performansımın en uygununu ortaya koymak istiyorum idmanlarda ve maçlarda. Bildiğiniz üzere Portekiz’de çok yeterli düzeyde oyuncular var. Doğal ki hoş bir hayal. Portekiz Ulusal Grubu’nda da oynayabilmek ismine olağan ki çalışmalarımı sürdüreceğim” tabirlerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN 5 GOL ATABİLMEKTİ”

Son olarak rakip gruplar hakkında yorumlarda bulunan Crespo, kelamlarını şu biçimde noktaladı:

“Bunu da natürel ki görmezden gelemeyiz. Zira rakipler de tıpkı biçimde kaliteli oyunculara sahip. Onlar da oyunlarını daima geliştiriyorlar. Bir kalite ortaya koymaya çalışıyorlar. söylediğunuz üzere 4 gol attı rakip lakin bizim açımızdan değerli olan 5 gol atabilmekti. Biz de onun için memnunuz.”

DHA