Maxim: Harika Lig sıkıntı bir lig

semaver

Global Mod
Global Mod
Gaziantep FK, lige Dünya Kupası niçiniyle bilgiden ortada çalışmalarını sürdürdü. Günde çift antrenman yaparak hazırlıklarına sürat kazandıran kırmızı-siyahlı grup, idmana açma ve germe çalışmalarıyla başladı. Taktik çalışmaları ile devam eden idman, çift kale maç ile son buldu.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rumen oyuncu, geçmişi fazla konuşmak istemediğini ve çalışmalarına devam ederek performansını arttırmak istediğini söylemiş oldu.

Maxim, ”Bir haftalık müsaade bizim için fazlaca yeterli oldu, ailemizle vakit geçirme fırsatı bulduk, futbolun haricinde kaldık biraz. Bizim için düzgün oldu yenilendik biraz. Onun dışında burada her şey epey güzel gidiyor aslına bakarsanız. Şu an için biz yalnızca işimize odaklandık. kimi vakit futbolun ortasında bu biçimde şeyler olabiliyor, Türkiye ligi sahiden epeyce sıkıntı bir lig. Her maçı kazanmak epeyce kolay değil. 4 maç güzel başladık, biz de kazanmak istiyorduk fakat kimi vakit mümkün olmaya biliyor. kimi vakit küçük dediğimiz ekipler bile puan alabiliyor sizden. Geçmişi fazla konuşmak istemiyorum ancak geçime baktığımız vakit son dakikalarda puan kaybettiğimiz epey maç oldu. O puanları kaybetmesek daha yukarlarda olabilirdik zira son dakikalarda puan kaybımız fazla. Onun dışında şu an her şey epey yeterli gidiyor. Geçmişi fazla konuşmuyoruz artık, çalışmalar başladık aralığa kadar yeterli bir biçimde hazırlanmak istiyoruz.

‘BENDEN BEKLENTİLER YÜKSEK’

Maxim, yalnızca işine odaklandığını söz ederek, kadronun performansı güzel olduğu vakit kendi performansının da âlâ olduğunu kaydetti. Taraftarın kendisinden gol, asist beklediğini anlatan Maxim, şöyleki dedi:

”Şu an kendi işime odaklanmış bulunuyorum. Ben her hafta gruba yardım etmek istiyorum fakat kimi vakit bu mümkün olmayabiliyor. Aslında ben kendi performansımın haricinde kadro olarak performansla ilgili bahsetmek istiyorum. Tabi ben uygun olduğum vakit kadroda güzel oluyor, grup güzel olduğu vakit ben de güzel oluyorum. her insanın benden beklentisi tabi ki yüksek, gol atmam, asist yapmam lakin tabi benim için kıymetli olan kolektif muvaffakiyet, kadronun başarısı. Grup kazandığı vakit hepimiz kazanıyoruz aslına bakarsan. Bu tarafta esasen performansımı arttırmak için çalışıyorum.”

Öte yandan dünya kupası ile ilgili de görüşü sorulan deneyimli oyuncu sonuçların sürpriz olabileceği yanıtını verdi.

DHA