Mauro Icardi’den ünlü yorumcuya sert kelamlar: Saçmasapan konuşmayı bırak

semaver

Global Mod
Global Mod
Sezon başında Fransa’nın Paris Saint-Germain ekibinden kiralanan Mauro Icardi gösterdiği performansla Galatasaray taraftarlarının adeta sevgilisi haline geldi.

Yıldız oyuncunun futbol yaşantısı kadar, özel hayatı da hayli hareketli… Eşi Wanda Nara ile birlikte sık sık magazin sayfalarına husus olan Icardi, sonunda hudutlarına hakim olamadı.

ANTRENMANDA SAKATLANDI

Gösterdiği performansa karşın Arjantin Ulusal Ekibi’ne seçilmeyen Mauro Icardi, ekiple Florya Metin Oktay Tesisleri’nde idmanlara başladı.

Arjantinli golcü, geçtiğimiz günlerde idmanda bir konum sırasında sakatlık geçirdi. Yapılan tetkikler kararında sarı – kırmızılı kulüp resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.

Açılmada; “Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi’nin dün sponsor hastanemizde çekilen MR’ında sağ üst art adale kümesinde 2. derece kas hasarı ve zorlanma tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır” sözlerine yer verildi.

Icardi bu dönem Üstün Lig ‘de alana çıktığı altı maçta dört gol atarken üç kere de asist yapma başarısı gösterdi.

AÇTI AĞZINI, YUMDU GÖZÜNÜ

Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın bir kere daha ayrılmaları Arjantin’de de gündem oldu. Arjantinli ünlü magazin yorumcusu Angel de Brito husus hakkında birtakım değerlendirmelerde bulundu.

http://instagr.am/p/ClBnWUGKvJb/

Brito yaptığı yorumlardan daha sonra da Mauro Icardi ile konuştu ve beklemediği bir reaksiyonla karılaştı. Brito’nun değerlendirmelerine sonlanan 29 yaşındaki oyuncu; “Hakkımda saçmasapan konuşmayı bırak. Beni daima dedikoduların içine karıştırıyorsun.

Neler olduğuyla ilgili en ufak bir fikriniz yok” dedi.

“BUNU AÇIKLAYAMAYIZ”

Medyanın hakkında daima palavra haberler yaptığını vurgulayan Icardi, kelamlarına şu biçimde devam etti; “Wanda’nın Cuma günü gelememesinin gerisinde ailevi bir sıkıntı vardı. Bunu basına açıklayamayız.

Benimle ilgili konuşacaksanız, daha sağlam ayrıntılarınız olsun. bu biçimdece, daima olarak dedikodular üzerinden konuşmamış olursunuz.”

Icardi kelamlarını şöyleki tamamladı, “Bana karşı fazlaca önemli suçlamalarda bulunuyorsunuz. Hakkımda televizyonlara çıkıp daima palavralar anlatıyorsun. Bu yüzden sana yanıt veriyorum. Hakkımda bildiğin hiç bir şey yok.”