Mauro Icardi: Hakemlerin bize karşı yanlışlarını anlayamıyoruz

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ‘in 11. haftasında Galatasaray , alanında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 birliktee kaldı. Galatasaray’da 1 gol, 1 asist ile dikkat çeken Mauro Icardi, müsabaka daha sonrasında hakem kararlarına reaksiyon gösterdi.

Kırmızı kart konumunu bir hakem yanılgısı olarak pahalandıran Icardi, “Maça epey yeterli başladığımızı düşünüyorum. Baştan golleri bulduk. Hocamızın istediği biçimde oynuyorduk. Ama 30. dakikada hakem kusuru olarak değerlendirdiğim bir şeyden dolayı oyunun denetimi elimizden çıktı. 10 bireyle tabi 60 dakikayı çıkarmak kolay değil. Geçtiğimiz haftalarda da bu biçimde şeyler hayatıştık. niye hakemler bize karşı yanılgı yapıyorlar bunu anlamıyoruz” dedi.

1 gol, 1 asistlik performansına ait soruyu da yanıtlandıran Arjantinli yıldız, “Her idmanda kendimi veriyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Maçlarda da birebir biçimde… Hocamın da inancına sahibim. Her maçta kadroma yardımcı olmaya, kadro oyuncusu olmaya çalışıyorum. Her vakit en güzelini yapmaya çalışacağım” sözlerini kullandı.