Marko Jevtovic: Potansiyeli devasa yükseklikte bir gruba geldim

semaver

Global Mod
Global Mod
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni transferlerinden Marko Jevtovic, transfer süreci, yeni periyot amaçları, kişisel performansı ve taraftalar hakkında açıklamalarda bulundu. Uzun bir transfer sürecinin akabinde Gaziantep takımına katıldığı için memnun olduğunu ve potansiyeli devasa yükseklikte bir ekibe geldiğini söyleyen Jevtovic, her şeyin yolunda gitmesi durumunda tepeyi zorlayabilecek bir kadro olacaklarını da belirtti.

“Potansiyeli çok yüksek bir gruba geldim”

Gaziantep FK’ya transfer olduğu için fazlaca memnun olduğunu ve fazlaca uygun kadroya sahip olduklarını söyleyen Marko Jevtovic, “Potansiyeli çok yüksek bir ekibe geldim. Hakikaten epeyce düzgün bir takımızı ve hocalarımız var. Uygun futbolculardan oluşan bir grup var. Düzgün yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ligin tepesine yanlışsız çıkmak için kâfi hırsımızın olduğunu da düşünüyorum” dedi.

“Sezon sonunda grubumu ve kendimi uygun bir noktada görmek istiyorum”

Ligin birinci iki haftasındaki ferdi performansı ve grup performansı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Jevtovic, “Ligin birinci iki haftasında kendi performansım ile ilgili konuşacak olursam düzgün ve makus taraflarım vardı. Fakat her vakit daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Ferdi olarak ve grup olarak geliştirmemiz gereken yerlerin olduğunu düşünüyorum. Zira dönem sonunda kadromu ve kendimi düzgün bir noktada görmek istiyorum. Hırslı bir üretim olduğu için de ferdî olarak da grup olarak fazlaca âlâ olmak istiyorum” tabirlerini kullandı.

“Gaziantep her vakit güçlü bir rakipti”

Gaziantep FK’ya karşı oynadığı vakit içinderda her vakit zorlandığını ve düzgün bir rakip olduğunu belirten Jevtovic, şuan Gaziantep FK forması giydiği için memnun olduğunu da söz ederek, ” Konyaspor ‘da oynarken Gaziantep’e karşı oynamak hakikaten hayli güç oluyordu. aslına bakarsanız Gaziantep ekibi âlâ oyunculardan konseyi bir takımdı. Şuan kadro arkadaşlarımın bir kısmını tanıyorum aslına bakarsan. Zira geçen dönemlerde rakiptik onlarla ve epey âlâ futbolculardı. Artık ben de bu grubun bir parçasıyım ve buradayım” formunda konuştu.

“Zirveyi kovalayabilir yada Avrupa kupalarını zorlayabiliriz”

Takımın performansının gün geçtikçe arttığını belirten ve her şeyin yolunda gitmesi durumunda tepeyi zorlayabileceklerini vurgulayan Sırp futbolcu, “Buradaki herkese epey büyük hürmet duyuyorum. Grup olarak fazlaca güzel bir potansiyelimiz var. Ben, bu gruptaki kuvvetli potansiyelle Avrupa kupalarında oynayabileceğimizi yada tepeyi kovalayan bir grup olacağımızı düşünüyorum” sözlerine yer verdi.

“Taraftarlarımız yanımızda olmaya devam etsin”

Açıklamalarının son kısmında taraftarlarla ilgili açıklamalarda bulunan ve taraftar takviyesine her vakit muhtaçlık duyduklarını aktaran 29 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu, “Bizleri her vakit her şartta destekleyen taraftarlarımıza hayli teşekkür ediyorum. Bilhassa alanımız bakımda olduğu için Hatay’da oynadığımız maçta da bizi yalnız bırakmamaları fazlaca kıymetliydi. Onların takviyesine bizim her vakit gereksinimimiz var. Bilhassa ekip sıkıntı durumdayken taraftar dayanağına daha epey muhtaçlığımız olacak. Bizleri destekledikleri için yinedan teşekkür ediyorum. Her şartta kadrosu desteklemeye devam etsinler. Zira taraftara her vakit muhtaçlığımız var” diye konuştu.

İHA