Lider Büyükkılıç: Kayserispor’da adaylık herkese açık

semaver

Global Mod
Global Mod
Kayseri Büyükşehir Belediye Lideri Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un yapılacak olan kongresi öncesi konuştu. Gayret gösterecek herkese idarede yer alma konusunda fırsat olduğunu söyleyen Lider Büyükkılıç; “Kayserispor bizim markamız, kentimizin gururu ve şu anda da yeterli gidiyor. Ben Berna liderimize ve idaresine teşekkür ediyorum. Bir de kongremiz var. Onunla ilgili de ister istemez hazırlıklar da yapılıyor. İnşallah katkı sağlamak isteyen, imkanları olan ve ‘Ben burada gayret göstereceğim’ diyen herkese idarede yer alma bağlamında ortam ve fırsat var. Cami, okul ve sıhhat tesisi yapmayı seven hemşehrilerimiz toplumsal sorumluluk bağlamında sporumuza da takviye verirler diye umuyor ve inanıyor, hemşehrilerimizin bu tarafta de çabalarını bekliyorum” dedi.

Büyükkılıç, katkı sağlamak isteyen herkesi beklediklerini söyleyerek, “Kayserispor’da adaylık herkese açık. Kongre yapıldığında daima birlikte bakacağız. bu biçimdea kadar neler olur neler çıkar bilmiyorum. Dediğim üzere imkanı olan, bu işi seven, gerçekten katkı sağlamak isteyen herkesi biz davet ediyoruz” sözlerini kullandı. (İHA)