Larsen: Cornelius’u yanımda görmek isterim

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig ’in 11’inci haftasında Demir Küme Sivasspor ile müsabakaya hazırlanan Trabzonspor ’da hazırlıklar başladı. 2 gün müsaadeli olan kadroda Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili ekibe yeni dönemde katılan Larsen,Trabzonspor’a ahenk süreciyle ilgili, “Trabzon’a gelmek benim için kolay bir karar oldu. Kampa birinci katıldığımda bana herkes fazlaca yardımcı oldu ve her insanın sayesinde birlikte alışmam epeyce kısa sürdü. Çok fazla kendi performansımdan kelam etmeyi seven biri değilim. Elimden gelenin en çok katkı yapmaya çalışıyorum” dedi.

‘Cornelius yakın arkadaşımdır’

Trabzonspor’a transferinde ve ahenk sürecinde Andreas Cornelius’un tesiri olduğunu belirten Danimarkalı oyuncu, “Cornelius epey yakın arkadaşımdır. Buraya gelmedilk evvel kendisiyle görüşmelerim olmuştu ve neler yapmam gerektiğin tabir etmişti. birlikte geçirdiğimiz kısa müddette bana fazlaca yardımcı oldu. Adapte olmamda büyük tesiri oldu. Futbol ve hayat daima bu biçimdedir. Cornelius’u tabi ki yanımda görmek isterim ancak kimi vakit ayrılıklar yaşanabiliyor” diye konuştu.

‘Sakatlığımı atlattım’

UEFA Avrupa Ligi ve Muhteşem Lig’deki ağır maç takvimi niçiniyle hayli fazla maça çıktıklarını söz eden Larsen, “Monaco maçı öncesinde kas sakatlığım vardı. UEFA Avrupa Ligi ve Muhteşem Lig’de epey maç oynuyor ve seyahat ediyoruz. Bundan daha sonraki haftalarda da o denli olacak üzere görünüyor. Ufak bir sakatlığım olmuştu, bunu atlattım. Bundan daha sonraki müsabakalar için çalışıyorum, hazır durumdayım” dedi.

Takımda Edin Visca’nın sakatlığı niçiniyle sağ kanat mevkiindeki belirsizlik ve rotasyonla ilgili soruyu yanıtlayan sağ bek, “Bu fazlaca bilebileceğim bir durum değil. Ekipte epeyce sayıda oyuncumuz var ve birçoğu da farklı mevkide oynama yeteneğine sahipler ve sağ kanatta da oynayabilen arkadaşlarımız var. Yalnızca sağ kanatta değil birfazlaca bölgede oyuncu değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz” sözlerini kullandı.

TRABZON, (DHA)