Kılıçdaroğlu’ndan tek tıkla takip

Professional

New member
MEHTAP GÖKDEMİR Ankara – Raporda 81 vilayet, 973 ilçenin adeta haftalık karnesi çıkartılıyor. Kılıçdaroğlu, haftalık raporların haricinde kendisine ilişkin şifreyle bilgisayardan giriş yaparak teşkilatın yaptığı çalışmaları detaylı olarak yakından da takip ediyor. Milliyet’e konuşan CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, her hafta “Türkiye Raporu”nun MYK’ya sunulduğunu belirterek, “Her ilin ve ilçenin haftalık karnesini istiyor Genel Lider. Hangi vilayet ne yaptı? ‘Ben epey çalışıyorum, şu kadar üye yapacağım’ falan filan bunların hepsi ölçülemeyen kriterlerdi. Artık ölçülebilen bir kriterimiz var elimizde. Sen kendi ilinin sokaklarını ne kadar örgütledin? Kaç tane de mesken ziyareti yaptın?” tabirlerini kullandı.

Köyler dahil

Atıcı, 81 ili yazılı olarak sunduklarını, Kılıçdaroğlu’nun bilgisayardan şifresiyle 81 ili 973 ilçeyi anında gorebildiğini söz ederek, “Hatta 52 bin mahalle ve köyün tamamını bakılırsabilir. Biz yalnızca vilayetleri yazılı olarak önüne koyuyoruz lakin Genel Başkan’ın bir şifresi var. Bütün Türkiye’yi herkes goremiyor. Bir iki kişi daha bütün Türkiye’yi görüyor” dedi. MYK’ya sunulan son rapora bakılırsa; 143 bin 73 öbek oluştu, bu öbeklere 83 bin 370 kişi atandı, 44 bin 387 mesken ziyareti yapıldı.

‘4 milyon yeni oy’

Parti Okulu olarak yaptıkları çalışmalarla gayelerine ait de Atıcı, şunları söylemiş oldu: “4 milyon yeni oy. Maksadımız budur. 4 milyon yeni oy 8 puan demektir. Yalnızca bu projeyle yüzde 30’un üzerine çıkmış oluyorsun. O yüzden bu bir omuz verme projesidir, yüzde 30’un üzerine çıkarma projesidir. Bunun üzerine belediyelerin çalışmalarından gelecek oylar, Genel Merkez’in projelerinden gelecek oylarla da biz fazlaca rahat bir biçimde yüzde 40’ın üzerine çıkma olasılığımızı görüyoruz.”

Atıcı, “Altı parti içerisinde ittifak görüşmesi yapan yalnızca CHP toplumsal demokrattır. Elbirliğiyle evvel şu ağır zulümden Türkiye’yi kurtaracağız. daha sonra ittifak içerisinde de sivrilerek tek başımıza iktidarı hedefleyeceğiz. Zira bizim ittifaktaki partilerle siyasi bir beraberliğimiz yoktur, yalnızca demokratik bir ittifak yapmaya çalışıyoruz. her insanın bir ideolojisi var” dedi.