Muhteşem Lig ‘in 3. haftasında Beşiktaş alanında Karagümrük’ü 4-1’lik skorla farklı mağlup etti. Maç daha sonrasında müsabakanın yıldızlarından birisi olan ve bir de gole imza atan Fransız futbolcu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ekip için elinden geleni yaptığını söyleyen N’Koudou bu dönemin Beşiktaş için epey âlâ bir dönem olacağını söylemiş oldu.
İşte N’Koudou’nun açıklamaları:
Çok düzgün çalışıyoruz, fazlaca âlâ egzersiz yaptık. Elimden gelenin en düzgününü Beşiktaş için yapmaya çalışıyorum. Geçen yıl sakattım bekleneni yapamadım. Bu sene hazırlık kampından itibaren hayli yeterli çalıştım. Bugün de karşılığını alıyorum. Bu olağanüstü ekibe yardımcı olduğum için hayli memnunum.
İnşallah bu dönem Beşiktaş için herkes ismine âlâ bir dönem olacak.
Rachid’le tıpkı lisanı konuştuğumuz için yeterli bir ilgimiz var. Saha kenarından da beni desteklediğinin farkındayım.
İşte N’Koudou’nun açıklamaları:
Çok düzgün çalışıyoruz, fazlaca âlâ egzersiz yaptık. Elimden gelenin en düzgününü Beşiktaş için yapmaya çalışıyorum. Geçen yıl sakattım bekleneni yapamadım. Bu sene hazırlık kampından itibaren hayli yeterli çalıştım. Bugün de karşılığını alıyorum. Bu olağanüstü ekibe yardımcı olduğum için hayli memnunum.
İnşallah bu dönem Beşiktaş için herkes ismine âlâ bir dönem olacak.
Rachid’le tıpkı lisanı konuştuğumuz için yeterli bir ilgimiz var. Saha kenarından da beni desteklediğinin farkındayım.