Kemal Erdoğan: “Türkiye Kupası’na fazlaca değer veriyoruz, bu kupayı almak istiyoruz”

semaver

Global Mod
Global Mod
Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Tipi kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Ulusal Ekipler Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Latife Konferans Salonu’nda yapıldı. Kurada Beşiktaş , TFF 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor ile eşleşti. Kuradan daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Futbol AŞ. İdare Konseyi Üyesi Kemal Erdoğan, “Buraya gelmedilk evvel kurada Şanlıurfaspor olacağı içime doğmuştu. Memleketimin kadrosu lakin kusura bakmasınlar. Onlar için güçlü bir rakip olacak. Bizim için de uygun ve karakterli bir kadro. Türkiye Kupası’na hayli kıymet veriyoruz, bu kupayı almak istiyoruz. hem de şampiyonluğu da maksat koyduk. Türkiye Kupası, direkt UEFA Avrupa Ligi’ne katılabileceğiniz için ayrıyeten değerli. Bizim için en güzeli her neyse o olsun” diye konuştu.

Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Lideri Mehmet Büyükekşi’nin kurada epey hoş konuştuğunu söz ederek, “Taraftarlara ileti verdi. ‘Futbolcularımız, taraftarlarımız Fair-Playe hayli değer versin, umut ediyorum Fair-Playe dikkat edilir’ dedi. Kıymetli olan yalnızca taraftarlar, futbolcular, yöneticiler, kulüpler değil kıymetli olan hakemlerin de Fair-Playe epey dikkat etmesi. Hak edenin kazanması gerektiğini söylemiş oldu. Ben de birebirini söylüyorum, hak eden kazansın. Lütfen Fair-Playe herkes hayli dikkat etsin” formunda konuştu.

İHA