Kayserispor’da kriz: Üç oyuncu…

semaver

Global Mod
Global Mod
Kayserispor, Spor Toto Harika Lig’de bu dönem gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 2022 Dünya Kupası ortasına kadar ligde oynanan 14 maçta yedi galibiyet, iki birliktelik ve beş yenilgi alan sarı – kırmızılılar topladıkları 23 puanla altıncı sırada bulunuyor.

TRANSFER YASAĞINA KARŞIN…

Sezon başında, ceza niçiniyle takıma yeni oyuncu transfer edemeyen Kayserispor, Teknik Yönetici Çağdaş Atan idaresinde örnek olacak bir performans sergiliyor.

Ligde oynadığı son altı maçta yalnızca bir kere hezimet yüzü nazarann sarı – kırmızılıların hiç transfer yapamadan gösterdiği bu muvaffakiyet takdir topluyor.

BAŞKANLIK SEÇİMİ VAR

Kayserispor’un 2019’dan beri başkanlığını yapan Berna Gözbaşı, 13 Kasım’da yaptığı açıklamada başkanlık misyonunu bırakacağını açıklamıştı.

Gözbaş yaptığı açıklamada; ” yıl evvel lider olmuştum. Büyük badireleri atlatarak Kayserispor’u layık olduğu yerde tuttuk. Herbiçimde yaptığım katkıyı Kayserispor tarihinde hiç bir lider vermemiştir.

Bu kulüp yaşasın diye elimden gelen bütün imkanları sundum. Ancak artık gelinen bu noktada benim bu kulüp için yapabileceğim epeyce bir şey kalmadı. Ben artık kentin önde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum” sözlerini kullanmıştı.

TEK ADAY VAR

Mevcut Lider Berna Gözbaşı’nın açıklamasının akabinde olağanüstü Genel Şura sonucu alınan Kayserispor’da başkanlık için tek aday çıktı.

Eski yöneticilerden Ali Çamlı, 10 Aralık 2022 Cumartesi günü Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak olan seçime tek aday olarak girecek.

YENİ İDARESİ AĞIR MESAİ BEKLİYOR

Kayserispor’da yeni idare, önünde ağır bir gündem bulacak. Bu yoğunluk bilhassa iç transfer olacak.

Takımın en kıymetli oyuncularından Bernard Mensah, Onur Bulut ve İran Ulusal Kadrosu ile 2022 Dünya Kupası’nda çaba eden Majid Hosseini’nin mukaveleleri sona eriyor.

İMZALAMIYORLAR

Sezon başında ismi Galatasaray ile anılan lakin transferi gerçekleşmeyen Onur Bulut ile Beşiktaş ve Trabzonspor yakından ilgileniyor.

28 yaşındaki başarılı oyuncu ile Kayserispor içinde yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı. Sarı – kırmızılılar ile kontrat imzalamaya yanaşmayan Onur devre içinde ya da dönem sonunda yeni kadrosuna imza atabilir.

MENSAH’A TEKLİFLER VAR

Sezon sonunda Kayserispor ile mukavelesi sona erecek olan isimlerden biri de Bernard Mensah… Bir periyot Beşiktaş’a kiralık olarak giden ve daha sonrasında gruba dönen yıldız oyuncu da Kayserispor ile çabucak hemen kontrat imzalamadı.

Ganalı oyuncuya, ABD, Çin ve Arap ülkelerinden teklif var.

HOSSEINI BEKLEMEDE

2022 Dünya Kupası’nda İran forması altında çaba eden Majid Hosseini de dönem sona boşa çıkacak oyuncuların başında geliyor.

Kayserispor’dan kontrat uzatma teklifi alan başarılı savunmacı, dönem sonuna kadar beklemek istiyor. İranlı oyuncu gelecek tekliflere bakılırsa karar verecek.

Burak Özdemir | Fanatik.com.tr