Kasımpaşa-Galatasaray maçı daha sonrası Kerem Aktürkoğlu: Bunlara kendimi kaptırmak istemiyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ‘in 6. haftasında konuk olduğu Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup eden Galatasaray ‘da Kerem Aktürkoğlu, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu. Attığı 2 golle galibiyeti getiren isim olan 23 yaşındaki oyuncu, grup arkadaşlarını tebrik etti, ”Aslında iki haftadır hoş futbol oynuyorduk. Bu hafta bunu hem oyun olarak tıpkı vakitte skor olarak devam ettirmek istiyorduk. İstediğimiz kararı aldık. Hoş başladık, hoş bitiriyorduk. Birinci yarı daha farklı olabilirdi. Sonu hoş bitti. Hoş bir galibiyet oldu. Tüm grup arkadaşlarımı tebrik ederim.” dedi.

Müdahale ederek kadroya faydalı olmak istediğinin altını çizen ulusal oyuncu, dönemi şampiyon tamamlamak istediklerini vurguladı ve şu sözleri kullandı:

”Çoğu vakit tenkitler oluyor. Yükselişler geldiği vakit övgüler de epeyce fazla oluyor. Bunlara kendimi kaptırmak istemiyorum. Vakit zaman bunlardan etkilendim. Bunu bir biçimde kıracağıma düşünüyordum. Yalnızca gol ve asist yaparak ekibe katkı sağlamanın yanında gerekirse 90 dakika koşarak, müdahale ederek faydalı olmak istiyorum. Beş haftadır goller ve asistler gelmiyordu. Bu hafta ikisi de oldu. Çok şükür hoş bir maçtı. Herkese teşekkür ederim.”

‘Bafe her gün antrenmanlardan daha sonra gol atacağımı söylemiş oldu’

”Takım arkadaşlarım bana saha ortasında ve haricinde fazlaca fazla dayanak oluyor. Bafe her gün egzersizlerden daha sonra gol atacağımı söylemiş oldu. Beni motive ettiler. Kadro arkadaşlarım beni fazlaca fazla motive ediyor. Bu kadro ruhunu devam ettirmemiz lazım. En kıymetli şey bu. Golü kimin attığı kıymetli değil. Yunus bugün gol atamadı ancak fazlaca hoş oynadı, asist yaptı. Olay gol yahut asist yapmak değil, ekibe verdiğimiz katkı. Dries gol atamadı ancak kusursuz bir oyun oynadı, gayret etti. Bunu kıymetlendirmek lazım. İnşallah süreç bu biçimde devam eder ve sonu şampiyonlukla biter.”