Karagümrüklü Fabio Borini: Alanda 11 tane savaşçı ve başkan lazım

semaver

Global Mod
Global Mod
Dünya Kupası sebebiyle verilen ortada çalışmalarını Antalya’nın Belek turizm merkezinde sürdüren Karagümrük’te İtalyan futbolcu Fabio Borini, açıklamalarda bulundu. Konakladıkları otelin alanında gerçekleştirilen egzersiz öncesinde konuşan Borini, uygun bir kamp süreci geçirdiklerini tabir ederek, “Herkes çalışmaya ve gelişmeye fazlaca açık. Bunu yaptığımız 2 maçta gösterdik. Bu isteği ve hakikat tavrı hazırlık maçlarında alana yansıttık” diye konuştu.

“TÜRKİYE LİGİ KALİTE OLARAK POTANSİYELLİ”

Türkiye liginin kalite potansiyeli bulundurduğunu lisana getiren Borini, “Yerli oyuncu mantalitesi olarak hayli fazla memleketler arası değiliz lakin bunu da gerçekleştirdiğimizde epeyce daha düzgün düzeye çıkacaktır Türkiye ligi. Ancak dediğim üzere lig kalite olarak belirli bir potansiyelde ve âlâ de bir yüksek düzeyde olduğunu söyleyebilirim” formunda konuştu.

“HEP DAHA ÜZERİNE KOYMAK ÜZERE BİR AMACIM VAR”

Gol krallığı ve kişisel performansı hakkında da konuşan Borini, “Hedeflerim doğal daima var. Daima daha üzerine koymak üzere bir maksadım var. Bunu da alana yansıtıyorum. Daima bir fazla gol, daima bir fazla gayret ortaya koyma üzere ekibi ve bizi yüceltecek şeyler hedefliyorum. Bize alanda 11 tane savaşçı ve önder lazım. Ben de daima bu mantalitede kendimi geliştirerek amaçlarımı yükseltiyorum” tabirlerini kullandı.

Mustafa AKIN – Ali DANAŞ/Belek,(Antalya),(DHA)