Juan Mata’dan “Atam” kelamlarına cevap!

semaver

Global Mod
Global Mod
Süper Lig’in 13. haftasında alanında Beşiktaş ‘ı konuk edecek Galatasaray ‘da İspanyol yıldız Juan Mata açıklamalarda bulundu. Son oynadıkları Karagümrük müsabakasında gol de atan ve Harika Lig’de birinci golünü atmış olan İspanyol futbolcu, ligdeki gelişmeleri, kadrodaki son durumu ve Beşiktaş derbisi ile ilgili niyetlerini söylemiş oldu.

JUAN MATA’NIN AÇIKLAMALARI:

İstanbul’u ve kulübü artık tanıyorum. Beni epey düzgün karşıladıkları için epeyce memnunum. İstanbul’a bayılıyorum. Taraftarlar beni fazlaca sıcak karşılıyor. Birinci golümü attığım için de fazlaca memnunum, bir daha sonraki maça hazırlanıyoruz.

Çok kaliteli bir takımımız var. Gol kaçırma meselemizi düzeltmemiz gerekiyor. Çok gol atmış ve gol bahtı yaratan oyuncularımız var. Biz de fırsat yaratmaya devam etmeliyiz. Goller gelecektir. Bilhassa Beşiktaş maçında.

3 büyükler haricinde da direkt göze çarpan 2 ekip var. Liderlikte olan gruplar, şampiyonluk için uğraş edecek gruplar. 3-4 maç üst üste kazanıp puan farkı yaratmak değerli. Bizim de yapmak istediğimiz bu.

Türkiye’nin en büyük kulübü olan Galatasaray’ın en büyük hedefi katıldığı her tertipte şampiyon olmasıdır. Ben de bu yüzden buraya geldim. Ligde kazandığımız maçı görür görmez NEF Stadı’ndaki şampiyonluk kutlamalarının nasıl olacağını epeyce merak ettim.

Dünya Kupası’nda Brezilya, Fransa, Arjantin, Portekiz ve İspanya favorilerim. Umarım ülkem İspanya kazanır.

“ATAM” TABİRİNE CEVABI

Galatasaray taraftarı beni fazlaca düzgün karşıladı. ‘Atam’ halindeki isim oyunu beni hayli memnun etti. Türk halkıyla bir bağ kurmamı sağladı.

Hamza epey potansiyelli. Umarım Galatasaray’da fazlaca âlâ bir mesleği olur. Çok yetenekli gençler var. Bunlardan biri de Baran.

Çok büyük kulüplerde oynadım lakin burada epey özel bir taraftar var. Onlara hayli hoş bir futbol izletmek istiyorum.