Josef de Souza’ya eşinden dayanak: Hayranlık duyulacak karakter

semaver

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş ‘ın, MKE Ankaragücü ile oynadığı maçta taraftarın alana girmesinin akabinde yaşanan olaylar niçiniyle kırmızı kart goren Josef de Souza’ya eşinden bir takviye iletisi geldi. Brezilyalı orta saha oyuncusunun eşi Danielle Araujo’nun toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:

“Bugünün memnun bir gün olması gerekiyordu. 12. evlilik yıldönümümüzü kutlarken eşimi konutta farklı bir biçimde karşılamak isterdim. Meskenden yine futbola döndüğü, grup arkadaşlarıyla tekrar birlikte uğraş edecek ve ekibin bu dönem gayelerine ulaşması için katkı sağlayabilecek olduğu için hayli lakin fazlaca memnun çıktı. Lakin meskene döndüğünde, galibiyete karşın üzgündü. birinci vakit içinderda ekip arkadaşına saldırıldığı için, ve akabinde onların fizikî bütünlüğünü müdafaa hedefli verdiği tepki daha sonrasında yaşananlardan dolayı.

‘HAYRANLIK DUYULACAK KARAKTERE SAHİP’

Hala keyifli bir gün geçirebiliriz. Yaşananlar asla silinmeyecek lakin benim bir eş olarak hedefim, sahanın içerisinde olmayan beşerler onu ne kadar yargılasa da ona her vakit hayranlık duyulacak bir karaktere sahip olduğunu söylemek. Ben her anımı onunla yaşıyorum ve epey âlâ biliyorum ki konutumuza bir hırsız girse birebir biçimde ailesini de korurdu, tıpkı kadro arkadaşlarını koruduğu üzere. Seni seviyorum hayatım. Sana karşı olanlar olsa bile ailen ve arkadaşların senin hiç bir vakit şiddet yanlısı olmadığını fazlaca yeterli biliyor. 12. evlilik yıldönümümüz kutlu ve keyifli olsun.”

(Skorer)