Jorge Jesus derbi daha sonrası o noktaya değindi: Daha evvelki kadrolarımda hiç karşılaşmamıştım!

semaver

Global Mod
Global Mod
Muhteşem Lig ‘in 18. haftasında merakla beklenen dev derbide Fenerbahçe , alanında ağırladığı Galatasaray ‘a 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe’nin teknik yöneticisi Jorge Jesus, müsabaka daha sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya ait görüşlerini paylaşan Jorge Jesus, “Normalde Fenerbahçe’nin alışık olduğunun haricinde hayli daha fazla yanılgı yaptığımız bir maçtı. Birinci yarıda daha fazla konum bulan bizdik. Galatasaray, seken bir toptan golü buldu. İkinci yarıya değişiklikle yeterli başlamıştık. İkinci golü yiyip kırmızı kart da gelince işler daha zorlaştı. Galatasaray, daha sakin kalan taraftı. Bu maçı kazanmak yahut kaybetmek şampiyonu belirlemiyor demiştim. bir daha tıpkı fikirdeyim. Bugün ligin şampiyonu belirlenmedi. şüphesiz rakibimizin önüne geçme fırsatını değerlendiremedik. Bugün alanda olanların sorumlusu benim. Bugün aldığımız yenilgi, bizim birliğimizi bozmayacak. Kimseyi suçlayamam, bir hatalı var ise benim” dedi.

Transfere ait soruya ise deneyimli çalıştırıcı, “Şu anda bu mevzuyu konuşmanın değerli olduğunu düşünüyorum. Birçok şahsa nazaran şu ana kadar ligin en düzgün ekibiydik. Artık olağan olarak rakibimiz öne geçti. Kararlı biçimde yolumuza devam etmemiz gerekiyor” yanıtını verdi.

Bu dönem çoğunlukla yaşadıkları bir duruma dikkat çeken Jesus, “Maçın ikinci yarısında bilhassa işler bizim için karmaşıklaştı. Oyuncularım gergindiler. Bir kişi de eksik kalınca işler daha da zorlaştı. Bu dönem 6. defa eksik kalıyoruz. Şu anda çözmemiz gereken en kıymetli sorun bu. Ben, daha evvelki kadrolarımda hiç bu biçimde bir durumla karşılaşmamıştım” sözlerini kullandı.