Joao Figueiredo: Maksadım en az 20 gol atmak

semaver

Global Mod
Global Mod
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, hat-trick yaptığı Antalyaspor maçı, ligin 5. haftasındaki Galatasaray maçı ve bu sezonki gayeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, 3 gol attığı Antalyaspor maçındaki şahsi ve ekip performansından epeyce şad kaldığını belirtirken, birebir performansı 5. haftadaki Galatasaray maçında da göstermek istediklerini ve maçtan puan yada puanlarla ayrılmayı umduklarını söylemiş oldu. Figueiredo, bu dönem için kendisine 20 gol gayesi koyduğunu ve bunun başarmak için epeyce çalışacağını da vurguladı.

“Gaziantep FK’da hat-trick yapan birinci futbolcu olmak da gurur verici”

Ligin 4. haftasında 5-2 galip bitirdikleri ve hat-trick yaptığı Antalyaspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü’nün Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, “Antalyapspor maçının atmosferi bizim için fazlaca farklıydı ve fazlaca hoştu. Birinci yarıyı geride kapattık ve daha sonrasında geri dönmesini bildik. Bu maçta hattrick yapmak da benim için epeyce hoştu. Ayrıyeten Gaziantep FK tarihinde hat-trick yapan birinci futbolcu olmak da gurur verici ve ayrıcalık oldu” dedi.

“Takım güzel olunca performansım artıyor, maksadım 20 gol”

Ligin 4 haftasındaki ferdî performansı ile ilgili soruya da yanıt veren Joao Figueiredo, “Geçen dönem Spor Toto Muhteşem Lig ‘de birinci dönemimi hayatıştım. Geçen döneme da güzel başlamıştım fakat grup performansı fikir benim de performansım düşmüştü. Bu dönem ekip olarak lige uygun başladık. Bu durum benim de performansımı olumlu etkiledi. Ekip yeterli olduğu için ben de düzgün performans gösteriyorum. Bu ortam kendime 20 gol gayesi koyuyorum” tabirlerini kullandı.

“Galatasaray maçı üstte mı yoksa orta tarafta mı olacağımızı gösterecek”

Spor Toto Muhteşem Lig’in 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçı ile ilgili de konuşan ve fazlaca sıkıntı bir maça çıkacaklarını tabir eden 26 yaşındaki Figueiredo, “Galatasaray maçı bizim için epeyce kıymetli bir maç. Galatasaray büyük bir ekip ve deplasmanda oynamak hayli sıkıntı olacak. O yüzden Galatasaray maçından alacağımız puan yada puanlar dönem sonunda nerede olacağımızın bir göstergesi olabilir. Bu maç bizim üst tarafta mı yoksa orta tarafta mı olacağımızı gösterecek” halinde konuştu.

Maçlardaki gol sevinçleri ile ilgili de konuşan ve yakında çocuğunun dünyaya geleceğini belirten Figueiredo, “Maçlardaki gol sevinçlerimin tabi ki bir niçini var. Eşim 5 aylık gebe. Yakında bebeğimiz dünyaya gelecek. Birinci çocuk her vakit baht getirir derler. Biz de bunun uğuruna inanıyoruz. O yüzden gol sevinçlerimi de o biçimde yaşıyorum” diye konuştu.

İHA