Jean-Philippe Gbamin, performansından memnun

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig ‘in 17. haftasında alanında Giresunspor’u 3-0 mağlup eden Trabzonspor ‘da Jean-Philippe Gbamin, düzgün bir performans ortaya koyduklarını tabir belirtti ve şu tabirleri kullandı:

“Maçta âlâ oynadım ve kendimi güzel hissettim. Nerede oynarsam fark etmez. Azamî vermeye çalışıyorum. Genel prestijiyle âlâ oynadığımızı ve yeterli bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Gol atmamızla bütün avantajı da ele geçirdik. daha sonrasındaki bütün aksiyonlarda bizim avantajımıza ilerledi aslına bakarsan. daha sonra da ikinci ve üçüncü gol geldi” halinde konuştu.

Bartra’yı aratmadı

Abdullah Avcı, cezalı Marc Bartra’nın yokluğunda stoperde Stefano Denswil’i değil, orta saha oyuncusu Jean-Philippe Gbamin’i tercih etti. 27 yaşındaki futbolcu, Vitor Hugo ile uygun bir ahenk yakaladı. Gbamin, savunmada kritik müdahaleler yaparken, geriden oyun kurma ve topu rakip yarı alana taşıma konusunda da son derece başarılıydı. Fildişili oyuncu, Giresunspor karşısında arkadaşı Bartra’yı aratmadı. Gbamin, 6 ikili gayretin 5’ini, 3 hava topunun tamamını kazanırken, alanda en çok isabetli pas atan isim oldu.