İstek Çalımbay: 4 yıldan daha sonra buradan ayrılmak istiyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Yiğidolar’da 4. dönemini geçiren tecrübeli teknik adam, sene sonunda vazifesi bırakacağını duyurdu. “4 yıldan daha sonra buradan ayrılmak istiyorum, ona nazaran de hareket edeceğim” diyen başarılı teknik adam, “Sıkıntılı zamandaysak takviye almalıyız” dedi.

Harika Lig takımlarından Sivasspor ’da teknik yönetici İstek Çalımbay dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kadrodaki geleceğiyle ilgili Kanal 58’e konuşan Çalımbay, “Kimse benim kadar Sivasspor’u düşünemez. Burada her yılımı epeyce başarılı biçimde geçirmek istiyorum. aslına bakarsan bu sene son senem, artık 4 yıldan daha sonra buradan ayrılmak istiyorum. Ona göre de hareket edeceğim. Buradan gideceksem bile eksiksiz ve başarılı bir biçimde gitmek istiyorum, yeterli şeyler yapmak istiyorum.

‘1-2 sene daha sonra yine gelirim’

Bu ayrılık o denli büsbütün değil, 1-2 sene daha sonra tekrar gelirsin, burası bizim memleketimiz. Herkes buradan gidebilir biz gidemeyiz” dedi. Taraftarlardan takviye beklediğini aktaran Çalımbay, kelamlarını şu biçimde noktaladı: “Herkes tenkit alabilir, eleştirisini aldıktan daha sonra buradan ayrılabilir lakin biz ayrılamayız. Biz buranın insanıyız. Çalışsam da çalışmasam da buraya geleceğim. Bendeki sorumluluk hayli büyük, burada idare ve taraftarın bizlere yardımcı olması gerekiyor. Geçen dönem Türkiye Kupası’nı aldıysak en büyük etkenlerden biri taraftardır. Taraftardan tek isteğimiz manevi dayanak, öteki bir şey yok. Şayet problemli bir zamandaysak dayanak almamız gerekiyor. Taraftar bize takviye versin ki fazlaca hoş şeyler yapalım.”