İsmail Yüksek: Şu anda hayallerimi yaşıyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Fenerbahçe ‘nin başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, A Ulusal Ekibimizin Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı Uluslar Ligi müsabakaları için takıma dahil edildi. Salih Özcan’ın sakatlığı niçiniyle takımdan çıkarılması daha sonrası ekibe dahil olan İsmail Yüksek, ulusal ekip kampında açıklamalarda bulundu.

A Ulusal Ekibe çağrılma hayalinin gerçek olduğunu belirten Yüksek, “Daha evvel röportajlarımda da söylemiş oldum. Benim için birincilerle dolu bir dönem oluyor. Hüznü de memnunluğu da bir ortada yaşıyorum. En büyük mutluluğum ise burada olmak. Hakikaten hayli gururluyum. Ben hiç bir vakit pes eden bir futbolcu değilim. Her vakit çalışan, hayal eden ve o hayalinin peşinden koşan bir futbolcuyum. Şu anda hayallerimi yaşıyorum. Hakikaten epeyce gururluyum” dedi.

Çağrılma anında hissettiklerine ait soruyu da cevaplayan İsmail Yüksek, “Telefon geldiğinde kulüpteydim. İnanılmaz derecede keyifli oldum. Beklemediğim bir haberdi. Bu formaya layık görülmek, buraya çağrılmak sahiden gurur verici. İnanılmaz derece keyifli oldum ve heyecanlandım. Arkadaşlarım da biliyor. Yemek masasında otururken, yemek yerken titriyordum. Altay falan biliyor yani. Hakikaten titriyordum. Heyecanlıydım. Çok heyecanlıydım hala da heyecanlıyım. Çok memnundum hala da epey mutluyum” tabirlerini kullandı.