İsmail Saymaz da Kimlik ayrıntılarının Hackerların Elinde Olduğunu deklare etti!

semaver

Global Mod
Global Mod
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun vatandaşların kimlik ayrıntılarının çalındığını duyurmasının akabinde savları doğrulayan açıklamalar da peş peşe gelmeye devam ediyor. İsmail Saymaz da bugün köşesinden kendi kimlik ayrıntılarının de çalındığını duyurdu.

Saymaz Halk TV’de yayınlanan
yazısında, ’13 Nisan sabahı uyandığımda her zamanki üzere cep telefonumu açtım, gelen aramalar ve bildirilere baktım. Biri fazlaca dikkat cazipti. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu tarafınca saat 06.36’da gönderilmişti. İleti şu biçimdeydi: ‘Size bilgi vermek istedim. Bana üç ay evvel hacker kümesi ulaştı ve ellerinde devlete ilişkin birfazlaca bilginin olduğunu söylemiş oldu. Yetkililere ilettim fakat adım atılmadı. Dün birtakım sitelerde paylaşımlar üzerine başımdan geçeni anlattım. Hacker kümesi sizinle ilgili bilgiler paylaşmıştı.’ Haskoloğlu, ekran görseli yollamıştı. Görselde, iş yeri sicil numaram, Halk TV’nin adresi, sigorta kodum ve Ekim 2021’de aldığım maaşı yazılıydı. Bilgi verdiği için Haskoloğlu’na teşekkür ettim.’ ifadesini kullandı.