Hayrullah Bilazer: Hayalim ulusal ekip

semaver

Global Mod
Global Mod
Milli maç niçiniyle lige verilen ortada Kayseri’de kamp yapan Giresunspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Fikstür gereği ligin 7’nci haftasını BAY geçiren Giresunspor, ulusal maç niçiniyle lige verilen ortayı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kıymetlendiriyor. Corendon Alanyaspor maçına hazırlanan yeşil beyazlı grubun idmanından evvel Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulunan savunma oyuncusu Hayrullah Bilazer, “Lige güzel başladığımızı düşünüyorum. Yeni kurulan bir ekibiz. Ortamıza daha sonradan katılan arkadaşlarımız oldu. Bu BAY haftasının ve ulusal ortanın bize fazlaca düzgün geldiğini düşünüyorum. Daima birlikte yeterli çalışıyoruz. İnşallah bundan daha sonraki maçlarda daha güzel olacağız. Her gencin hayali ulusal ekipte oynamaktır. Benim de hayalim ulusal grup. Bunun için epey çalışıyorum. Performansımı artırıp ulusal grup formasını giymek istiyorum” sözlerini kulandı.

ROBERT MEJİA: HARİKA LİGDE KALİTELİ OYUNCULARDAN OLUŞAN UYGUN GRUPLAR VAR

Giresunspor futbolcu Robert Mejia ise “Ligde geri kalan maçlarla alakalı olarak bu kampta kendimizi hayli âlâ hazırladığımızı düşünüyorum. Bundan daha sonraki maçlarda elimizden gelenin en düzgününü yapacağız. Yeni oyunculardan oluşan bir takımımız var. Bu kampta da bir ortaya gelerek uygun bir grup oluşturduğumuzu düşünüyorum. Hocamız da bize gerekli çalışmaları yaptırıyor. Bundan daha sonraki maçlarda bu kampın da tesiriyle daha kuvvetli olacağımızı düşünüyorum. Türkiye ligi bundan evvelki oynadığımdan epeyce farklı değil. Harika Lig ‘de kaliteli oyunculardan oluşan düzgün kadrolar var. Biz de âlâ bir grubumuz onlara karşı yeterli gayret edebiliriz” diye konuştu.

İlyas KAPLAN-Furkan KAVUKLU/KAYSERİ (DHA)