Hatayspor teknik yöneticisi Ömer Erdoğan: Şampiyona karşı oynadık

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ‘in 36. haftasında şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ile 1-1 birlikte kalan Hatayspor’da teknik yönetici Ömer Erdoğan, maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı kıymetlendiren Ömer Erdoğan, “Öncelikle hak ettiğimiz bir puanı aldığımız düşünüyorum. Zira maçın birinci yarısında girdiğimiz konumlar vardı. Rakibe fazlaca fazla konum vermedik. Topa daha epeyce sahip olmuş üzere görünebilirler ancak biz genelde 2. bölgede karşılayıp geçiş oyunuyla konum bulmaya çalıştık. Uyarmamıza karşın merkeze atılan top daha sonrası yediğimiz gol, bizi açıkçası üzdü. daha sonrasında baskıyı artırdık. Yalnızca final paslarında zahmet yaşadık. Maçın geneline bakınca iki tarafın da seyir zevki yüksek bir futbol oynadığını düşünüyorum.” kelamlarını lisana getirdi.

“Şampiyona karşı oynadık”

Senenin en düzgün ekibine karşı oynadıklarını tabir eden teknik adam, “İki taraf da konumlara girmeye çalıştı, biz de 1 puana razı olduk zira uzatmada gelen bir gol atılmasıydı, puan alamayacaktık, onun için 1 puan 1 puandır. Bir de yılın şampiyonu, en yeterli ekibiyle oynadık, bunu da unutmamak lazım. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“Yeni nesil teknik erkeklerin, yurt haricinde da çalışması gerekiyor”

Yeni kuşak teknik erkeklerin, yurt haricinde da çalışması gerektiğini de lisana getiren Ömer Erdoğan, “Yeni kuşak teknik erkeklerin, yurt haricinde da çalışması gerekiyor. Burada birinci adımları fazlaca sağlıklı biçimde atmak gerek. Son güncellemelerle bir arada, günümüzün yeni gelişimlerine adapte sağlarsak inşallah biz de yurt haricinde vazife alırız.” açıklamasını yaptı.