Türkiye Futbol Federasyonu, Muhteşem Lig’in 16. ve 15. haftasında kimi maçlarda yaşanan tartışmalı hakem kararları ile ilgili bir açıklama yaparak hem Sivasspor – Galatasaray birebir vakitte Gaziantep FK – Beşiktaş çabasında hakem kusurlarının yapıldığını deklare etti ve bu yapılan yanlışlardaki VAR kayıtları belirtildi.
Gaziantep FK – Beşiktaş gayretinde NKoudou’nun rakibine yaptığı hareket daha sonrasında sarı kart görmesiyle sonuçlanan konumda VAR hakemi denetim için çağırmış lakin Atilla Karaoğlan, durumu inceledikten daha sonra sonucundan vazgeçmemişti.
TFF’nin bu durumdaki VAR kayıtlarını açıklaması ve Atilla Karaoğlan’ın buradaki sözleri ise Gaziantep FK’nın reaksiyonuna niye oldu.
Gaziantep FK-Beşiktaş maçında NKoudou-Kitsiou konumundaki VAR konuşmaları
Atilla Karaoğlan: İtiyor olarak gördüm, şiddet yok.
Serkan Tokat: Ben şiddet var olarak gördüm. Atilla, seni VAR’a davet ediyorum.
Atilla Karaoğlan: Abi abartıyor ya, ben sarıda kalacağım.
KARAOĞLAN’IN KELAMLARI daha sonraSI SERT TEPKİ
Gaziantep FK, VAR kayıtlarında Atilla Karaoğlan’ın kelamlarını alıntılayarak “Oyuncumuza atılan baş daha sonrası; VAR hakemlerinin ısrarlı şiddet ihtarına karşın Atilla Karaoğlan’ın yorumu: “ABARTIYOR ABİ!” Abartmıyoruz, VİCDANIMIZ sızlıyor! Türkiye Futbol Federasyonumuza, göstermiş oldukları şeffaflıktan dolayı teşekkür ederiz.” tabirlerini kullandı.https://twitter.com/GaziantepFK/status/1610276254632083463
Gaziantep FK – Beşiktaş gayretinde NKoudou’nun rakibine yaptığı hareket daha sonrasında sarı kart görmesiyle sonuçlanan konumda VAR hakemi denetim için çağırmış lakin Atilla Karaoğlan, durumu inceledikten daha sonra sonucundan vazgeçmemişti.
TFF’nin bu durumdaki VAR kayıtlarını açıklaması ve Atilla Karaoğlan’ın buradaki sözleri ise Gaziantep FK’nın reaksiyonuna niye oldu.
Gaziantep FK-Beşiktaş maçında NKoudou-Kitsiou konumundaki VAR konuşmaları
Atilla Karaoğlan: İtiyor olarak gördüm, şiddet yok.
Serkan Tokat: Ben şiddet var olarak gördüm. Atilla, seni VAR’a davet ediyorum.
Atilla Karaoğlan: Abi abartıyor ya, ben sarıda kalacağım.
KARAOĞLAN’IN KELAMLARI daha sonraSI SERT TEPKİ
Gaziantep FK, VAR kayıtlarında Atilla Karaoğlan’ın kelamlarını alıntılayarak “Oyuncumuza atılan baş daha sonrası; VAR hakemlerinin ısrarlı şiddet ihtarına karşın Atilla Karaoğlan’ın yorumu: “ABARTIYOR ABİ!” Abartmıyoruz, VİCDANIMIZ sızlıyor! Türkiye Futbol Federasyonumuza, göstermiş oldukları şeffaflıktan dolayı teşekkür ederiz.” tabirlerini kullandı.https://twitter.com/GaziantepFK/status/1610276254632083463