Galatasaray’ın istediği Branco Van Den Boomen’dan, Aslan’a mesaj!

semaver

Global Mod
Global Mod
Galatasaray , Dünya Kupası içinde bir kamp devri geçirdiği Antalya’daki son hazırlık maçını oynamıştı. Sarı-Kırmızılılar, Toulouse ile karşı karşıya gelirken transfer ismine da müşahedeler sürdü. Galatasaray’ın transfer listesindeki Toulouse’un orta saha oyuncusu Branco van den Boomen, Cim Bom’a karşı birinci 11’de oynamıştı. Kaptanlık pazubandı takan Hollandalı futbolcu, 78 dakika alanda kalırken uygun bir performans ortaya koymuştu.

12 gol, 23 asist…

Galatasaray’ın Antalya kampında takibe aldığı Hollandalı yıldız Branco Van Den Boomen, FANATİK’e konuştu. Geçen dönem Toulouse’ta 12 gol atıp 23 asist yaptıktan daha sonra dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, Sarı-Kırmızılı kadroya karşı oynadıkları hazırlık maçında da verdiği gol pasıyla öne çıktı. Fransız takımının oynadığı 3 hazırlık maçında da scout grubu tarafınca izlenen oyuncuya, teknik yönetici Okan Buruk’un onay verdiği tabir edildi.

Toulouse’un kaptanı Boomen, Antalya kampında editörümüz Ömer Necati Albayrak’a konuştu.

‘Bu transfer epey hoş olabilir’

27 yaşındaki futbolcu ise FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, çabucak hemen kendisine resmi bir teklif gelmediğini belirtirken, “Ortada çabucak hemen bir teklif yok. ötürüsıyla resmi görüşmeler de başlamadı. Lakin ortada gerçek olan bir durum var. O da Galatasaray’ın beni izletmesi. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlginin farkındayım. Bu transfer fazlaca hoş olabilir” sözlerini kullandı. Mukavelesi dönem sonunda bitecek olan oyuncu için idarenin temasları devam ediyor.

Ocak ayında da olabilir

Boomen’ın birinci etapta Temmuz ayında bedavaya alınması planlanıyordu. Fakat Toulouse cephesi uygun bir bedelle kış periyodunda transfere müsaade verirse operasyonun Ocak ayında da gerçekleşebileceği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferle Torreira ve Oliveira’ya fazlaca yeterli bir alternatif oluşturacağı, Midtsjö’yle de yolların ayrılma ihtimalinin bulunduğu açıklandı.