Galatasaray’da Rashica sevinci!

semaver

Global Mod
Global Mod
Dünya Kupası bitmiş oldu ve Arjantin kupayı müzesine götürdü. Turnuva niçiniyle liglere verilen orta da bitmiş oldu. Türkiye’de futbol Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak maçlarla bir daha start alacak.

GALATASARAY 2. SIRADA

Sarı kırmızılılar, Dünya Kupası ortası öncesinde oynadığı son 3 kritik maçı kazanarak 27 puanla 2. sıraya yükselmişti. Karagümrük, Beşiktaş ve son oynadıkları Başakşehir müsabakalarında oynadığı oyunla da göz dolduran Cim Bom, kaldığı yerden devam edip birinci yarıyı önder olarak tamamlamak istiyor. Bilhassa önündeki en kıymetli maç olarak gördükleri Fenerbahçe müsabakasını kazanarak liderlik için değerli bir avantaj elde etmek istiyor.

ICARDI MÜJDESİ

Cim Bom’un harika golcüsü Mauro Icardi, idmanda topuk pası verirken, adalesinden sakatlanmıştı. Ardından tedavi için ülkesine giden Arjantinli forvet, Türkiye’ye döndü. Galatasaraylı oyuncular, dünü müsaadeli olarak geçirdi. Ancak Icardi ise antrenman yaptı! Bir an evvel alanlara geri dönmek isteyen 29 yaşındaki futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. icardi, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Icardi’nin, Dünya Kupası dönüşünde ligde oynanacak; İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında forma giyme ihtimali bulunuyor. Fakat teknik yönetici Okan Buruk, oyuncusunun tam olarak hazır hale gelmeden forma giymesini istemiyor.

BOOMEN’DAN ASLAN’A MESAJ

27 yaşındaki futbolcu Boomen, FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, çabucak hemen kendisine resmi bir teklif gelmediğini belirtirken, “Ortada çabucak hemen bir teklif yok. ötürüsıyla resmi görüşmeler de başlamadı. Lakin ortada gerçek olan bir durum var. O da Galatasaray ’ın beni izletmesi. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlginin farkındayım. Bu transfer fazlaca hoş olabilir” sözlerini kullandı. Kontratı dönem sonunda bitecek olan oyuncu için idarenin temasları devam ediyor.

RASHICA MUTLULUĞU

Sakat ve eksikleri fazlaca olan sarı-kırmızılı grup, 3 mağlubiyet- 1 birlikteliğin akabinde Toulouse’u yenerek teselli buldu. Skorlara takılmayan Okan Buruk için en değerli yarar ise Milot Rashica oldu. Son Başakşehir deplasmanında aldığı darbeden dolayı dizinde kemik ödemi oluşan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bir ayda büsbütün güzelleşti ve liglere orta verildiği için maç kaçırmadı.

BURUK İÇİN 11’İN VAZGEÇİLMEZİ

Toulouse’a karşı 20 dakika alanda kalan ve hocasını mutlu eden Kosovalı yıldız, İstanbulspor ile oynanacak lig maçına kadar fizikî olarak yüzde yüz hazır hale gelecek. İcardi’nin yokluğunda Gomis’i kullanan, Mertens’in yerinde Yusuf Demir’i deneyen, Kerem ve Barış Alper’i rekabete sokan Okan Buruk, Rashica’yı birinci 11’in vazgeçilmezi olarak görüyor.