Galatasaray’da Icardi paniği! Ateşle oynuyor!

semaver

Global Mod
Global Mod
Dünya Kupası’na verilen ortada Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor. Galatasaray’da sakat futbolcular grupla birlikte yarın Antalya’ya gidecek. Fakat Arjantinli futbolcu Icardi ise farklı bir rota izleyecek. İşte gelişmeler…

Rakip Villarreal

Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga tarafınca düzenlenen dostluk turnuvasının son maçında Galatasaray, bugün İspanyol grubu Villarreal’i konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadı’nda gerçekleştirilecek gayret, saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı D-Smart ve D-Smart Go naklen yayınlayacak. Sarı-kırmızılılar birinci maçta Rayo Vallecano’ya 3-1 mağlup olmuştu.

Rashica döndü

Galatasaray, Dünya Kupası niçiniyle Harika Lig ’e verilen ortada çalışmalarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Dinamik ısınmayla başlayan egzersiz, iki küme halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmayla bitmiş oldu. Milot Rashica ve Emre Taşdemir, kendileri için hazırlanan program dahilinde kadrodan başka alanda özel bir çalışma yaptı. Soğuk algınlığını atlatan Fredrik Midtsjö hazırlanan program dahilinde çalışmalara başladı.

En az 4 hafta yok’

Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk’un, Nef Stadyumu’nda Galatasaray Spor Kulübü çalışanlarının sorularını yanıtladı. Icardi hakkındaki soruya cevap veren Buruk, “Icardi’nin bir sakatlığı oldu. Çok da uygun gelmişti aslında. 5 günlük idman periyotunda fazlaca güzel çalıştı. Çok istekliydi. Topuk pası verirken şanssız bir sakatlığı oldu. En az 4 hafta olmayacak gibi” dedi.

Tek maksatlarının şampiyonluk olduğunu belirten sarı-kırmızılı teknik adam şu biçimde devam etti: “14 haftalık kuvvetli bir fikstür geçtik. Gerçek bir biçimde geçtiğimizi düşünüyorum. Yeni oluşan bir kadro. Zorluklar, alışma süreci oldu. O süreci tamamladığımızı düşünüyorum.”

Galatasaray’da Mauro Icardi paniği

Sakatlığı bulunan ve tedavisi için ülkesine gittiği belirtilen Arjantinli futbolcunun Antalya kampına da katılmayacağı öğrenildi.

Tedavisin birinci evresinde Arjantin’de olacağı açıklanan 29 yaşındaki oyuncunun alanlara dönüş mühletinin ne kadar olacağı ise bilinmiyor. İdmanda sakatlanan ve adalesinde 2. derece kas hasarı ve zorlanma meydana gelen yıldız oyuncunun alanlara dönüş müddeti için öngörülen mühlet 4 haftaydı. Ülkesine giden Icardi’nin 8-17 Aralık’taki Antalya kampına katılmayacağı ortaya çıkarken, bu durumun tedavi sürecini olumsuz etkilemesinden çekinildiği öğrenildi.

Sürecin uzamasının Fenerbahçe maçını bile riske etmesinden telaş edildiği bildirildi. Öteki sakat oyuncular Oliveira, Rashica ve Emre Taşdemir üzere isimler ise yarın başlayacak olan Antalya kampına gidecek. Bu oyuncuların tedavisi Antalya’da sürecek.

Büyük partiye hazır

Milliyet’in haberine göre;
Mauro Icardi, çocuklarıyla bir arada, Wanda Nara’nın 9 Aralık’ta kutlanacak büyük doğum günü partisi için Arjantin’e gitmişti. Bu sırada Nara’nın arkadaşı ve sırdaşı olan makyözü Kennys Palacios’un doğum günü için de bir parti düzenlendi. Icardi’nin de bulunduğu partide Palacios’a lüks bir Jeep armağan edildi.

“Timur, Ronaldo’yu ikna edebilir”

D Smart’ta yayınlanan “Haftanın Konuğu” programına katılan Galatasaray eski Lideri Adnan Polat, Cristiano Ronaldo için enteresan bir yorum yaptı.

Polat, bilhassa toplumsal medyada Ronaldo ile ilgili çıkan haberlere de değinerek, “Ronaldo’nun Galatasaray’a gelmesini tabi isterim. Renk olur, epey faydalı olur. Ancak ben olsam alırdım demedim. Olmasını isterim dedim. Ronaldo’yu parayla getiremezsin. İkna etmen gerekir. Erden Timur bence transferleri düzgün yapıyor. Ronaldo’yu da ikna edebilir” diye konuştu.

Okan Buruk’a övgü

Yeni kurulan bir grupla ligi en az kayıpla geçiren Teknik Yönetici Okan Buruk’u öven Polat, “Bu süreci fazlaca âlâ yönetti. Birbirini tanımayan oyunculardan kurulmuş bir takım. Ligde Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde. Ben hayli başarılı buluyorum ve daha da uygun olacağını düşünüyorum. Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ile Galatasaray içinde geçecek üzere duruyor. En az kusur yapan ekip bence şampiyon olacaktır” dedi.