Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk: Biz oynayınca tartışma biter!

semaver

Global Mod
Global Mod
Galatasaray TeknikDirektörü Okan Buruk, internet üzerinden yayın yapan Spor Gecesi programına epey kıymetli açıklamalarda bulundu. Kadroya fazlaca fazla müsaade vermesiyle ilgili Buruk, “Haftalardır müsaade yapmıyor bu grup. Kaldı ki Başakşehir maçının sonuna kadar müsaade yapmayacağız. Beşiktaş ve Başakşehir maçlarının sonuna kadar da müsaade vermeyeceğim için verdim” dedi. “Galatasaray’da istediğiniz oyun bu mu” sorusunu da yanıtlayan Okan hoca,”Benim istediğim oyun, Alanya maçındaki hakem müsaade vermediği için oynayamadığımız oyun. 10 kişi kalana kadarki oyun. Biz geç kurulmuş bir ekibiz. Biz Fenerbahçe , Beşiktaş üzere hazır birer ekip değildik. Biz geç oluşturulmuş bir grubuz. Bu vakte kadar da ekibi âlâ getirdik” diye konuştu.

‘Icardi itaatkâr bir oyuncu’

Icardi ve Mertens’le ilgili flaş tabirler kullanan Okan Buruk,”Icardi benim epey uzun müddettir görmediğim biçimde itaatkâr bir oyuncu. İdmanı fazlaca seviyor. Geldiğinden bu yana idman kaçırmadı. İdman bittikten daha sonra bile çalışma isteği ile dolu. İnanılmaz memnumum.Ne istersem yapıyor. Bu kadar çalışma isteği olacağını düşünmüyordum. Benim için sürpriz oldu. Mertens de beni şaşırtanlar içinde. Bu kadar grubun bir modülü olacağını, bu kadar kadrosu benimseyeceğini beklemiyordum. İnanılmaz bir oyuncu. O da çalışmayı epey seviyor. Çok âlâ, epey çalışkan” açıklamasını yaptı.

‘Burayı bırakmaya niyetim yok’

Okan hoca, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarının kaybedilmesi halinde vazifesiyle ilgili bir tasa taşıyıp taşımadığı sorusuna şu yanıtı verdi: “Benim burayı bırakmaya niyetim yok. Burayı kimseye bırakmayacağım. Ben, Galatasaray’a maç kazandıracağım ve uygun oyun oynatacağım. Ben uygun oyun oynattıktan daha sonra beşerler beni tartışmayı bırakacak. Şu anda tartışılıyorum, biliyorum. Grup, benim de istediğim oyunu oynayamıyor şu anda lakin biz bu oyunu oynayacağız. Ben oyuncu kümesine güveniyorum, inanıyorum. Biz istediğimiz oyunu ortaya koyunca Galatasaraylılar benim oynatacağım oyunu epeyce sevecekler, fazlaca beğenecekler. Kazanma alışkanlığını da elde edeceğiz. bu biçimde tartışılmayacağım.”