Fernando Muslera: Bizim için değerli bir puandı

semaver

Global Mod
Global Mod
Harika Lig ‘in 4. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Golsüz eşitlikle geçen maçın akabinde Sarı-Kırmızılı grubun deneyimli file bekçisi Fernando Muslera, açıklamalarda bulundu.

Önemli bir puan kazandıklarının altını çizen Muslera, “Bizim için kıymetli bir puandı. Kazandığımız son 2 maçımızdan daha güzel hisler bıraktı, kadro kendini daha yeterli tanımaya başladı ve daha güzel oynuyorlar. Uzun bir dönem olduğunu düşünürsek şayet düzgün bir biçimde hazırlanıyoruz ve çaba ediyoruz.” dedi.

“Şampiyonluk için kurulmuş bir takım”

Takımın yeni transferleri hakkında Uruguaylı file bekçisi, “Takıma epey düzgün isimler geldi, epeyce kaliteli futbolcular geldi. Şampiyonluk için kurulmuş bir kadro bu. Benim için şahane grup arkadaşları, fazlaca yeterli vakit geçiriyoruz. Önümüzde hayli değerli maçlar var.” kelamlarını lisana getirdi.

“Taha bence sahanın en iyisiydi”

Karşılaşmada Trabzonspor’un kalesini koruyan genç futbolcu Muhammet Taha Zirve ile ilgili olarak ise Muslera, “Türk kaleciler nitekim yeterli düzeyler gösteriyorlar. Taha’yı tebrik ettim, epey net durumlar kurtardı. Bence sahanın en güzeliydi bile diyebiliriz. Uğurcan’ı da bir an evvel alanlarda görmek istiyoruz. Kısa müddette sıhhatine kavuşmasını diliyorum.” sözlerini kullandı.