Sakatlıktan kurtulup sergilediği performansla Fenerbaçe’nin 7 maçlık galibiyet serisine büyük katkıda bulunan grup kaptanı Altay Bayındır, seriye devam edecekleri iletisini verdi. Güç günleri geride bıraktıklarını kelamlarına ekleyen Ulusal file bekçisi, “Giderek yükselen bir form grafiğine ulaştık. Taraftarımızın mükemmel dayanağı ile her hafta oyunumuzun üstüne koyup, rakiplerimize gözdağı veriyoruz” dedi.
‘Limitlerimizi zorlayıp…’
Altay, ” Beşiktaş maçında tahminen taraftarımız tribünde olmayacak ancak bizler Çubuklu’ya gönül veren sporseverlerin takviyesini ve sevgisini yakından hissedeceğiz. Bir manada dönem başından bu yana üzdüğümüz taraftarımızı ve topluluğumuzu keyifli etmek için Vodafone Stadı’nda limitleri zorlayıp, yolumuza devam edeceğiz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Taraftar ve topluluk da bize güvensin” biçiminde yorumda bulundu.
‘Limitlerimizi zorlayıp…’
Altay, ” Beşiktaş maçında tahminen taraftarımız tribünde olmayacak ancak bizler Çubuklu’ya gönül veren sporseverlerin takviyesini ve sevgisini yakından hissedeceğiz. Bir manada dönem başından bu yana üzdüğümüz taraftarımızı ve topluluğumuzu keyifli etmek için Vodafone Stadı’nda limitleri zorlayıp, yolumuza devam edeceğiz. Ben arkadaşlarıma güveniyorum. Taraftar ve topluluk da bize güvensin” biçiminde yorumda bulundu.