Fenerbahçeli futbolcu Attila Szalai için çarpıcı tabirler: Her an gidebilir

semaver

Global Mod
Global Mod
Macaristan U21 Ulusal Ekibi’nin teknik yöneticiliğini yapan Zoltan Gera, İstanbul’da gerçekleşen Avrupa Ligi kura çekiminin akabinde Fenerbahçe ’nin yıldızlarından vatandaşı Attila Szalai hakkında konuştu. Macar futbolunun efsanelerinden Gera, Szalai ile ilgili şu yorumları yaptı: “Attila’nın U21’de hocasıydım ve o devir grubun kaptanlığını da yaptı. Olağanüstü bir karaktere sahip ve epeyce âlâ bir çocuk. Son derece mütevazı. Her gün öğrenmeye devam ediyor. Yalnızca yeterli bir oyuncu değil. hem de ekip içerisinde son derece müspet ve etrafına yardımcı olmayı seven bir yapıya sahip.”

‘Gelecekte kaptan olabilir…’

“Bu özellikleriyle gelecekte Ulusal Ekibi’nde da olağanüstü bir kaptan olabilir. Bilhassa Ulusal Ekip ‘daki oyununa baktığımızda üst seviyede bir savunmacı olduğu net bir gerçek. Hem süratli birebir vakitte kuvvetli. Hava toplarında tesirli ve uygun bir sol ayağı var. Bu özellikleriyle Premier Lig üzere üst seviye liglerde rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Onun mesleğinde epey düzgün bir yolda olduğunu düşünüyorum. Onun geleceğiyle ilgili biroldukça transfer haberi yapılıyor. Onun her türlü rekabete hazır olduğuna inanıyor ve her an büyük bir ekibe transfer olabileceğini kestirim ediyorum.”

Çağrı Davran