Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transferi deklare etti!

semaver

Global Mod
Global Mod
Dünya Kupası içinde kamp çalışmaları için Antalya’ya giden Beşiktaş ‘ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar transferde de teşebbüslere başladı.

Serdar Sarıdağ’ın Skorer Tv canlı yayınında verdiği habere bakılırsa; Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe ‘den yapmayı planlıyor. Sarıdağ, “Haberler hakikat. Görüşmeler yapılıyor. Devre içinde bu transferin yapılması düşünülüyor.” dedi. İşte ayrıntılar…

“CANER’İ YAZANLAR ŞENOL GÜNEŞ’İ TANIMAMIŞ”

“Şenol Güneş transfere girmez görüşme yapmaz. Caner Erkin haberlerinin kim yazdı bilmiyorum lakin Şenol Güneş’i tanımıyor. Beşiktaş’ta Umut, Masuaku ve Tayfur Bingöl üzere 3 tane sol bek var. Caner’i tekrar alır mısın? Beğendiğimi bir futbolcu fakat 3 sol bek varken Caner’i alırsan daha acil bölgeler için yapman gereken transferleri art plana atmış olursun. Orta saha, sağ bek ve Ghezzal’ın yerine transfer yapılması gerekiyor.”

“BEŞİKTAŞ, GHEZZAL SÜRECİNİ YANLIŞ YÖNETTİ”

“Ghezzal’da para ile ilgili bir sorun yok. Beşiktaş bu süreci berbat yönetti. Ghezzal’ın kendisi de makus yöetti. Ghezzal kendine bakmamış, dikkat etmemiş. Bir futbolcuyla kontrat yapıp yılda 3 milyon Euro veriyorsan Ghezzal’ı serçe parmağına kadar takip edeceksin. Ghezzal’ın sakatlığında kendi yanlışı olsa PSG’de oynamış olsa ne derler? Bu kontratları yaparken kulübün anahtarlarını oyunculara vermeyin. Kruse’nin röportajını okudum “Maaşım ödenmezse özgür kalırım hususu vardı” sözleri vardı. Bu nasıl unsur? Bu kontratlar kulübü futbolcunun menajerlerine verme kontratlarıdır. Larin’i görüyorsunuz Belçika’da… Ghezzal’ın kontratı yapılırken bu manada bir sorun yaşandı. Ghezzal’daki yanılgı Alex Teixeira’da da oldu. Birebir yanılgı Weghorst’ta da oluyordu Galatasaray maçında. Kendini riske atmıştı fakat hoca oynatmayacak. Hoca da Weghorst’u oynatmadığında oyuncunun küseceğini düşündü.”

“CANER ERKİN İLE HİÇBİR GÖRÜŞME YAPILMADI”

“Aboubakar transfer listesinde bile yoktu fakat son anda alındı. Şu an için Caner Erkin ile hiç bir görüşme yapılmadı fakat transferde dün dündür bugün bugündür. Türkiye’de bugün sol bek sorunu yaşayan ekiplere bakalım. Şu anda Caner değil Beşiktaş’ın sol bekinde Roberto Carlos da olsa bu sistemde faydalı olamaz. Adriano da olsa bir yararı olamayacaktı. Tek problem sol bek değil. Orta saha yok kadroda.”

“ROSIER ‘KARTAL’ OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL”

“Rosier suratının, gücünün ve yeteneğinin farkında değil. Bir kartal düşünün tavuk kümesinde yaşıyor. Rosier de bu türlü. Kendisinin kartal olduğunun farkında değil. Şenol Güneş’in uğraştığı tek nokta Rosier’e kartal olduğunu hatırlatıyor. Birinci geldiğinde adamı goremiyordun. Fotoğrafını çekemiyordun o kadar hızlı. Gücünün farkında değil.”

“AYRILIKLAR KAMP daha sonraSI MUHAKKAK OLACAK”

“Masuaku ile yolların ayrılacağı söyleniyor lakin hoca söylüyor mu? Hocanın demeçleri hakikat. İki tane maç oynandı. Artık Antalya’da kamp çalışmaları var orada yapılacak hazırlık maçları oynanacak. Akabinde Türkiye Kupası ve lig başlayacak. Bu sürecin akabinde transfer devri başlıyor. Bu süreçte hoca tüm değerlendirmeleri yaptıktan daha sonra sonucunı verecek. Saiss, Weghorst ve Masuaku’ya kim ne diyebilir? Redmond, Dele Alli üzere isimler takımda. Şenol Güneş, Dele Alli’nin yüzde 30’unu kazansın lig biter. Dele Alli şu an uygun gidiyor. Şenol Güneş ile irtibatı de uygun diyor. Bir baba-oğul ilgisi diyemem tabi.”

“ZAJC HABERERİ DOĞRU! DEVRE ORTASINDA ALMAYA ÇALIŞIYORLAR”

“Miha Zajc’ın dönem sonu kontratı bitiyor Fenerbahçe ile ve oynatmıyorlar. Beşiktaş’ın Zajc’ın menajeriyle görüşme çok doğal ve bu haber gerçek. Fenerbahçe’de hayli orta saha oyuncusu var. Az baht bulması da olağan. Beşiktaş’ın da muhtaçlığı var. Büyük ekipler kendi ortalarında oyuncu takasını görüşebilirler lakin taraftar baskısı var. Taraftar kasaya değil saha içine bakıyor. Beşiktaş’ın devre içinde Zajc’ı almaya çalıştığını duydum. Görüşmeler dönem sonu için yapılıyor lakin öne çekmeye çalışıyorlar. Resmi bir toplantıdan fazla dolaylı yoldan bir görüşme gerçekleşti zira Zajc’ın mukavelesi devam ediyor. Bu ortada menajer Beşiktaş haricinde Avrupa’dan da kimi ihtimaller olabilir mi bunu araştırıyor.”

“GÜNEŞ, ONUR BULUT’U İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI”

“Şenol Güneş, Onur Bulut’u istediğini aslına bakarsanız açıklamıştı. Bu ‘Ben bir sağ bek istiyorum’ demek. Rosier’in ne olacağı belirli olmaz bir bakmışsın kırmızı kart görmüş. Rosier alana çıktığında tekrarki maçta oynayıp oynamayacağının kaygısı var Şenol Güneş’te… Galatasaray maçında bir daha sonraki maçta oynasın diye oyundan aldı. Rosier’in Galatasaray maçı öncesinde ve maçta sakatlıkları oldu. Necip girdi yerine. Karşısında oyuna yeni girmiş bir Kerem vardı. Maç daha farklı da bitebilirdi. Beşiktaş taraftarı kendini yırttı 3 yıldır. Beşiktaş’ın takım planlamasını son 2-3 yıldır kim yapıyor epeyce merak ediyorum. Şenol hoca takım planlamasına baktığında eksiklikleri gördü. Bu son takım planlamasını yapan kim nitekim epey merak ediyorum.”

“N’KOUDOU’YA TEKLİF GELİRSE ANINDA GÖNDERİRLER”

“Transfer devrinde N’Koudou bildiğimiz N’Koudou üzere oynarsa teklif geldiği anda gönderirler. Hoca ileride oynayan oyunculardan top kaybı yapmamalarını istedi. N’Koudou bu alanda dünyanın öne gelen oyuncularından biridir. N’Koudou’nun son maçlarına bir bakın daima top kaybı yapıyor.”

“SERGEN YALÇIN, SERDAR’I PARLATACAĞINI BANA SÖYLEMİŞTİ”

“Şenol Güneş kamptaki herkesten hayli şad. Utku Yuvakuran’ı götürdü kampa. Utku takım dışı kalmıştı. Bu nasıl planlama? Valerien Ismael, Utku’yu takım dışı bırakmıştı. Ben Beşiktaş kulübünün yerinde olsam Valerien Ismael’e tazminat davası açarım. Serdar Saatçı ileride âlâ yerlere gelirse bu davayı açarım. Bir kulüp Utku’yu kenarda tutacağına ona bir kulüp bulmalı. Sergen Yalçın, Ersin’le ligi; Utku ile Türkiye Kupası’nı kazandı. Sergen Yalçın kadar genç oyuncu oynatma konusunda yiğit bir teknik yönetici görmedim. Son devirlerde bunu görmedim. Ajax maçını hatırlayın. Sergen Yalçın bana dedi ki ‘Ben Beşiktaş’ta kalsaydım Ersin ve Rıdvan’dan daha sonra Serdar’ı da kazanacaktım.’ dedi.