Fenerbahçe teknik yöneticisi Jorge Jesus’tan Bruma açıklaması

semaver

Global Mod
Global Mod
Jorge Jesus’un basın toplantısından satırbaşları şöyle:

“Burada epey fazla sayıda bayan gazeteci gördüğüm için hayli memnun olduğumu söylemeliyim. Brezilya ve Portekiz’den alışığım ancak burada Türkiye’de de görmek beni epeyce memnun etti.

Gruptan çıkmak için kalite ve hırsımız var. Fenerbahçe , Dinamo Kiev ve Rennes istikrarlı gruplar. Dinamo Kiev ile bir ay evvel oynadığımız maça nazaran daha düzgünüz. Kazanacak gücümüz var.

“AVRUPA’DA PUAN TOPLAMAMIZ LAZIM”

Gruptaki 3 kadroda birbirine yakın. Rennes, Dinamo Kiev ve Fenerbahçe istikrarlı kadrolar. İnanıyorum ki yarın galip gelen taraf biz olacağız.

Oyuncularınızla birebir çalışınca onları daha yakından tanıyabiliyorsunuz. Min Jae gruptan ayrıldı. Fenerbahçe’nin en âlâ savunma oyuncusuydu. Artık önümüze bakıyoruz. Transfer periyodu artık kapanıyor. Biz de önümüze bakıp, sakince elimizdeki kadroyu kullanacağız. Şu an daha kuvvetliyüz. Yarınki maçı kazanmak istiyoruz.

Bizim en büyük maksadımız ligi kazanmak. Ligde rakiplerimiz de güzel transferler yaptılar. Bizim Avrupa’da puan toplamamız lazım. Ülke puanı için. Bu ülkede stadlar hoş, hoş bir lig var. Avrupa’daki kadrolar puan toplamalı ki Türkiye ülkeler sıralamasında yükselsin. Bu herkes için değerli.

Avrupa Ligi takımında birtakım oyuncular dışarda kalacaktı, kaçınılmaz bir durum. Elimizdeki en düzgünleri seçtik. Bu tip durumlarla epeyce karşılaştım.

JORGE JESUS: BRUMA BİR daha sonraKİ ÇEŞİTTE LİSTEYE DAHİL OLABİLİR

Bruma küme kademesindeki listeye dahil edilmedi. Lakin kümede 6 maç oynayacağız. Ligde 14 yabancı oyuncu seçmemiz gerekiyordu. Bruma son devirde sakattı. bu vakitte liste haricinde olabileceğini düşündük. Bir daha sonraki çeşide çıkarsak listeye dahil olabilir. Mevcut kaidelerde elimizdeki en uygunlarını seçmemiz gerekiyor. Ben de bunu yapıyorum.

Kurada yeniden Dinamo Kiev ile eşleştik. Futbolda her vakit ikinci baht ayağınıza gelir. Onlarla karşılaştığımızda futbolda hayli yaşanmayan şeyler başımıza geldi. Kümedeki öbür rakipler üzere bir rakip Kiev’de. Rakiplere hürmet göstermeniz gerekiyor ancak ben de her teknik yönetici üzere maçı kazanmak istiyorum.”