FANATİK ÖZEL | Ahmet Işık Çebi’den çarpıcı kelamlar: Tarih yazıldı

semaver

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş , Dünya Kupası içinde hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Siyah-Beyazlılarda Lider Ahmet Parıltı Çebi de Antalya’ya gelmiş ve burada ekibi yakından takip ederken teknik yönetici Şenol Güneş ile de görüşmeler gerçekleştirmişti.

Devre ortası transfer periyodunda eksik olan bölgeler için bir ortaya gelen Güneş – Çebi ikilisi gruba uygun futbolcuların transferi konusunda muahede sağladı.

Bu ortada ekipten ayrılacak birtakım isimlerin de gerçekleştirilen toplantıda gündeme geldiği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ İSTEMEDİ BAYERN’E GİDİYOR

Bir periyot Beşiktaş’ın da ilgilendiği lakin yerine Karius’u tercih ettiği; 2022 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Ulusal Takımı’nın tarihi muvaffakiyetinde pek tesirli bir performans sergileyen Dominik Livakovic’e Bayern Münih talip oldu.

Sky Sports’ta yer alan habere nazaran; dönemi kapatan Manuel Neuer’in yerine bir kaleci arayışı ortasında olan Bayern Münih, Dominik Livakovic’i transfer etmek için harekete geçti. Bundesliga devinin, Dominik Livakovic’in menajeriyle irtibata geçtiği kaydedildi.

JOSEF DE SOUZA: İSTANBUL’DAKİ HER GRUPTAN TEKLİF ALDIM

Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Josef “Beşiktaş’a transferim sürecinde İstanbul’daki her kadrodan ilgi geldi. Lakin bu ilgilerin resmiyete dönmesini Beşiktaş yaptı. Önemli ve değerli projeleri olduklarını gösterdiler. Kararsızlık yaşamadım. Resmi teklifle birlikte buraya imza attım. hayatımda aldığım tahminen de en güzel karardı.” sözlerini kullandı.

SAISS DURUMUNU AÇIKLADI

Fas Ulusal Ekibi oyuncusu Beşiktaşlı Romain Sais’den düzgün haber geldi. Fas’ın Dünya Kupası’nda oynadığı Portekiz maçında sakatlanarak oyundan çıkan 32 yaşındaki savunmacı Beşiktaşlı yetkililerde bir görüşme gerçekleştirdi. Sais, yetkililere önemli bir sakatlığı olmadığını ve Üstün Lig ‘de maç kaçırmayacağını söylemiş oldu.

GEDSON FERNANDES: GURUR DUYUYORUM

Fanatik’e konuşan Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes “Transferimden dolayı insanların keyifli olması beni de memnun ediyor. Her kısımdan sevgi, hürmet görüyorum. Beşere ne kadar pahalı olduğunu anlatıyor güya. bu biçimde bir ailenin kesimi olmaktan gurur duyuyorum. her insanın sahiplenmesi, benim için anlatılmaz, fakat yaşanabilir durum. Kadronun en kıymetli modülü taraftarlarımız. Onları keyifli edeceğiz. Bunun için yüreğimizi ortaya koyup savaşacağız. Birlik birliktelik ortasında, omuz omuza memnun sona yürüyeceğiz” tabirlerini kullandı.

ÇEBİ’DEN ÇARPICI KELAMLAR: TARİH YAZILDI

Beşiktaş Lideri Ahmet Parıltı Çebi, Antalya kampında FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Saiss’in Dünya Kupası’ndaki durumu, kulübün borçları ve amatör şubelerde gerçekleşen muvaffakiyet hakkında konuşan lider bilhassa amatör şubeler konusuna dikkat çekti.

Çebi, Antalya kampında muhabirimiz Orhan Yıldırım’a açıklamalarda bulundu.

“TARİH YAZILDI”

Çebi, “Amatör şubelerimiz hayli. Bakmayın amatör diye geçtiklerine. Masrafları epey. Haksız rekabet var. Bankalar, holdingler, belediyeler ile yarışıyoruz. Kulübün en büyük sarfiyat kalemlerinden biri olan branşlara sponsorluk bulduk. Tam 105 milyon liralık yükü sağ olsunlar, hassas üyelerimiz omuzladılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Yaptıkları büyük iş. Kulüplerini sahiplenmek. Bu doğrultuda örnek oldular. Kesinlikle gerisi da gelecektir. Tarih yazılıp bir unsur daha imza atıldı. Ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

“SATIŞ YAPMAYACAĞIZ”

“Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır” diyen Çebi, daima gündeme getirilen borç için de konuştu. Lider, “Bankalar Birliği ile yapılan mutabakat yürürlükte. Gelecekte kaideler neyi gerektirir bilemem. Bir telaffuzum yanlış anlaşıldı. Ben mal, mülk satıp kapatırız diye söz kullanmadım. Borcun kapatılması için farklı yollar var. Mutabakata sadık kalmak. Topluluğun daima birlikte omuzlaması. Satış yapmak da bir yol. Fakat bizim tercih ettiğimiz yol değil” kelamlarını sarf etti.

“SAISS İLE KEYİFLİ OLDUK”

Fas ulusal grubuyla Dünya Kupası’nda son 4’e kalan Romain Saiss’le ilgili de konuşan Çebi, “Dünya Kupası finallerine oyuncular gönderdik. Kimisi ile üzülüp, kimisi ile güldük. Saiss kaptan olarak büyük işlere imza attı. Gururlandık. Umarım evvel Katar, akabinde burada şampiyonluk yaşar” yorumunu yaptı.

FANATİK ÖZEL | Orhan Yıldırım