Erol Bulut’tan istifa açıklaması

semaver

Global Mod
Global Mod
Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Harika Lig ’in 13. haftasında konuk ettiği Yukatel Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Gaziantep FK 15 puanda kalırken, Kayserispor ise puanını 23’e yükseltti.

Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söylemiş oldu.

“MAĞLUBİYETİ HAKETTİĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Zorlu maçın akabinde açıklamalarda bulunan Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut, “Bugün beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Oynadığımız oyunla bu yenilgisi hak ettiğimizi düşünmüyorum.

Yeterince gol durumuna girdik lakin maalesef değerlendiremedik. Bunları hafta içi de net bir biçimde çalıştık lakin bir daha atamadık. aslına bakarsan bir güç gol atıp kolay gol yiyen bir grubuz.

Bugün de o biçimde 2 gol yedik. Konumlara baktığımız yeterli oyunumuzu ve şanslarımızı kıymetlendirmiş olsaydık daha farklı bir maç olurdu. Sonuçta futbol bu biçimde, yakaladığınız konumları değerlendiremediğiniz vakit ve gol yediğiniz vakit mağlup oluyorsunuz” dedi.

İSTİFA AÇIKLAMASI

Taraftarların ağır istifa tezahüratları ile ilgili soruya da yanıt veren ve sorunun muhatabının idare olduğunu lisana getiren Erol Bulut, enteresan açıklamalarda bulunarak, “Maç makûs gidince yada mağlup olunca taraftarlar reaksiyonlarını gösterebiliyorlar.

Ben o bahse daha farklı bir yanıt vermek istiyorum. Gerçek yer olduğunu düşünmüyorum fakat bu mevzuda kimlerin ne yaptırdığını ve taraftarın niye o denli bağırdığını epeyce uygun biliyoruz.

İstifa konusundaki soruyu bana değil, idareye iletmeniz gerekiyor, bana değil” sözlerini kullandı.