Erol Bulut: Hakemin makus bir maç yönettiğini düşünmüyorum

semaver

Global Mod
Global Mod
Galatasaray ‘ın Spor Toto Harika Lig ‘in 5’inci haftasında Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın akabinde Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Erol Bulut, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bugün oyuna istedikleri üzere başladıklarını lisana getiren Erol Bulut, “1-0 öne geçtik. daha sonrasında maalesef kendi kalemize attığımız iki gol vardı. Birincisi çarptı ve Gomis’in önüne düştü, ikincisinde direkt kendi kalemize attık. Onların haricinde rakibi eksik yakaladık. İkinci yarıda konumlar yakaladık, düzgün değerlendiremedik. Bunları gole çeviremedik. Onun gerisinden gelen ikinci gol oldu. Günay’ın kurtardığı bir penaltı var. bu biçimde maçlarda rakibi eksik yakaladığınızda daha akıllı oynamak gerekiyor. Bunu yapamadık bugün. Maalesef yenilgiyle tamamladık” dedi.

“HAKEMİN MAKÛS BİR MAÇ YÖNETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Hakemin performansıyla ilgili gelen soruya karşılık veren Bulut, şunları söylemiş oldu: “Hakemle ilgili ne diyeyim? Birtakım konumlara her insanın tıpkı bakması lazım. Ben hakemle ilgili bir şey söylemek istemiyorum, makûs bir maç yönettiğini düşünmüyorum. Abdülkerim’e verilen kırmızı karttan dolayı mı hakemi makus pahalandırmak istiyorsunuz? bu biçimde Kerem’in durumu da var.”

“DAHA AKILLI OLMAMIZ GEREKİYOR”

niçin kaybettiklerinin tahlilini yapacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Rakibin 10 kişi kalmış, soyunma odasına 1-1’lik bir skorla gittik. Geçişlerde rakibi eksik yakaladık, konumları gole çeviremedik. Onun dönüşünde gol yedik. Orada daha akıllı olmamız gerekiyor, deneyimli oyuncularımız var. Biz 5’e 3 çıkarken geride eksik yakalandık ve gol yedik. O denli bir duruma düşmemeliyiz. Daha akıllı atağa çıkıp, daha denetimli defans yapmalıyız. Sona yanlışsız stoperlerimiz de atağa çıkmaya başladı, o istek ve dilek vardı takımda” diyerek kelamlarını noktaladı.

DHA