Eren Elmalı: Salı günü hayli değerli bir maçımız var, ona odaklanacağız

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig ‘de 2’nci haftanın açılış müsabakasında Trabzonspor , alanında Atakaş Hatayspor’u 1-0 mağlup etti. Bordo-mavili grupta Eren Elmalı maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı pahalandıran Eren Elmalı, “Gerçekten güç bir maçtı. Ligde kolay maç olmadığını biliyoruz. Temposu yüksek bir maçtı. Vakit zaman istemediğimiz oyunu oynadık fakat sonunda skoru bulduk. bir daha gol yemediğimiz bir maç. Ekip savunması bizim için fazlaca kıymetli. Biz de elimizden geldiğince bunu yansıtmaya çalışıyoruz. Taraftarlara da bir parantez açmak istiyorum. Hakikaten 90 dakika boyunca bizimle birliktelerdi. Teşekkür ederim, bu biçimde devam edeceğiz. Salı günü epeyce değerli bir maçımız var. Artık ona odaklanacağız. ” kelamlarını lisana getirdi.

Abdülkadir Ömür’e övgü dolu sözler

Abdülkadir Ömür’ün golü hakkında ise Eren Elmalı, “sıra dışı bir oyuncu, inanılmaz vurdu topa. Tebrik ederim birçok gollere, asistlere inşallah. Abdülkadir Ömür bana ayakkabı borçlu asist yaptığım için. En yeterli ayakkabıyı bekliyorum. Şayet o bana asit yaparsa ne isterse onu alırım.” dedi.