Erdal Güneş: “Bu grup problemli günler yaşamayacak”

semaver

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Harika Lig’in 21. haftasında Gaziantep FK deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Maçın akabinde Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Erdal Güneş maçı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güneş, fazlaca önemli taraftar takviyesi olan bir gruba karşı oynadıklarını vurgulayarak şunları söylemiş oldu:

“Bugün nitekim düzgün bir kadroya karşı oynayacağımızın farkındaydık. Zinde bir ekip, âlâ bir takımları var. Gerilerinde epeyce önemli bir taraftar takviyesi olan bir kadroya karşı oynadık. Bizim için maçın ruhsal tarafı daha değerliydi. Zira oyuncularla epey fazla çalışma fırsatı yakalayamadık. Yapabileceğimiz tek şey oyuncuları ruhsal olarak üste kaldırmaktı. Bugün de alandaki olan aksiyonlar ve konumlar bunu başardığımızı gösteriyor. Buradan tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Zira bugün kahraman onlar. Oyuncularıma, yeterli bir tepki göstermemiz gerekiyor dedim. Şayet bulunduğumuz pozisyonu kendinize yakıştırıyorsanız devam edelim bu türlü lakin bizim kalitemiz farklı diyorsanız bu biçimde tepki vakti diyerek uyardım. Yalnızca bir maç kazandık. Bugün bu galibiyetin sevincini daima birlikte yaşayacağız fakat yarın bir daha idmanımız var. Çarşamba günü Hatay ile sıkıntı bir maça çıkacağız. Bu çaba ve istek olduğu sürece bu kent bu grup inşallah düşünceli günler yaşamayacak.”

ANKARA (İHA)