Enner Valencia net konuştu: Geleceğim Fenerbahçe’de!

semaver

Global Mod
Global Mod
Muhteşem Lig ‘in 19. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe ‘de Enner Valencia, 90 dakikanın akabinde yayıncı kuruluşa konuştu. 8. ve 90+1. dakikalarda attığı gollerle grubuna 3 puanı getiren 33 yaşındaki Ekvadorlu forvet, “Fenerbahçe ile şampiyonluğa, savaşmaya odaklanmış durumdayım.” dedi ve ekledi:

‘En kıymetlisi üç puanla konutumuza dönüyoruz’

“Çok kıymetli bir maçtı bizim için zira düzgün bir kadroya karşı oynayacaktık. Bilhassa kendi konutlarında âlâ sonuçlar alıyorlar. ötürüsıyla maçın sıkıntı olacağını biliyorduk. Maça da erken golle başladık, daha sonrasında rakibimiz birlikteliği sağladı. Maçın sonunda kazanmasını bildik. En değerlisi üç puanla konutumuza dönüyoruz. Memnunum, belirtmiş olduğunuz üzere epeyce fazla gol attım. Bizim için en değerlisi grubun kuvvetli olması, kadronun kazanması. Bu yolda devam etmemiz gerekiyor.”

‘kimi vakit bu biçimde kolay üzere gözüken goller, en güç olabiliyor’

“Zor bir maçı kazandık. Kuvvetli bir yolumuz var. Sonuna kadar gitmek istiyoruz. (İlk golü içinse) kimi vakit bu biçimde kolay üzere gözüken goller, en güç olabiliyor. Bu şekil gollerin hayli fazla kaçtığını da nazaranbiliyoruz. ötürüsıyla kolay üzere gözüken gollerde de güç anlar yaşayabiliyorsunuz. Benim için en değerlisi grubun galip gelmeseydi. Artık bir daha sonraki maça odaklanacağız.

‘Geleceğim Fenerbahçe’de’

“Geleceğim Fenerbahçe’de. Ben burada epey memnunum. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu ilgiye de hayli teşekkür ediyorum. Bu hem beni, hem ailemi epey keyifli ediyor. Şu anda Fenerbahçe ile şampiyonluğa, savaşmaya odaklanmış durumdayım. Bunun için uğraşıyoruz. Burada epeyce memnunum.”