Emre Belözoğlu: Avrupa’daki maçlarımıza ehemmiyet vermemiz gerekiyor

semaver

Global Mod
Global Mod
Üstün Lig ‘de bu dönem başarılı bir başlangıç yapan ve UEFA Konferans Ligi’nde de kümelere kalan Medipol Başakşehir’in teknik yöneticisi Emre Belözoğlu, bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, değerli açıklamalarda bulundu.

Avrupa vurgusunda bulunan Belözoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“3 kulvarda da gayret edebileceğimiz, geniş bir takımımız var. Rotasyon falan konuşuluyor lakin o denli bir sıkıntımız yok. Bilhassa Avrupa kupalarında, ülke puanına katkımız olması ismine sonuna kadar zorlayacağımız bir dönem olmasını istiyorum.”

“Diğer ekiplerimiz da Avrupa’da devam ediyor, inşallah daima birlikte puansal manada Türk futboluna hizmet ederiz. Biz, İsrail’in de gerisindeydik, Belçika’nın da. İki ekibi da eleyerek bence kıymetli bir iş yaptık. Avrupa’daki maçlarımıza ehemmiyet vermemiz gerekiyor.”

Lisans açıklaması

“Pro Lisans’ı aldıktan daha sonra da eğitimime devam etmem gerekiyor, kendimi geliştirmem gerekiyor. Yalnızca onu almak da yetmiyor teknik adam olabilmek için. Türk futboluna Avrupa’da hizmet eden bir teknik yönetici olma dileği ortasındayım. Başarabilirsek ne memnun bize.”

Mesut Özil değerlendirmesi

“Mesut’un meslek finalinin fazlaca daha kıymetli bitmesine inandığımı söylemiş oldum. Fenerbahçe ‘de istediği ortamı bulamamış olabilir. Ancak ben Mesut’un burada memnun olabileceğini ve bize katkı vereceğini düşündüğüm için istedim. Mesut’un meslek finalini fazlaca düzgün bir biçimde yapmasını istiyorum. Ondan ne alacağımı hayli âlâ biliyorum. O da oynamak istiyor, düzgün bir final yapmak istiyor. Başakşehir’in ondan fazlaca uygun geri bildirim alacağını umut ediyorum.”