Elon Musk’tan Charlie Munger’ın tenkidine cevap

kunteper

Global Mod
Global Mod
Berkshire Hathaway’in lider yardımcısı ünlü milyarder Charlie Munger, kripto paralar hakkında sert yorumlarda bulundu. Bu yoruma Tesla CEO’su Elon Musk sessiz kalmadı. Elon Musk, Twitter üzerinden Charlie Munger’a yanıt verdi.

Ünlü milyarder Charlie Munger, yaptığı paylaşımda kripto paraları hastalığa benzeterek, yatırım yapmamış olmaktan gurur duyduğunu lisana getirmişti. Ayrıyeten kripto paraların yasaklanması gerektiğini de söylemişti. Munger tarafınca yapılan kripto paralarla ilgili tartışmalı yorumlara Tesla CEO’su Elon Musk’tan cevap gecikmedi. Elon Musk şöyle karşılık verdi:

“2009’da Munger ile bir öğlen yemeğindeydim ve o tüm masaya Tesla’nın nasıl başarısız olacağını anlattı. Beni son derece üzdü lakin ona tüm bu niçinlere katıldığımı fakat nihayetinde öleceğimizi ve denemeye paha olduğunu söyledim”

Elon Musk’ın Charlie Munger’a verdiği bu karşılık, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus da dahil olmak üzere kripto para yatırımcılarından epey sayıda yorum aldı.

• Anasayfa
  • Tanınan Bilim
  • Kripto Para Haberleri
  • Elon Musk, Charlie Munger’ın Tenkidine Sessiz Kalmadı