Spor Toto Üstün Lig ’e Dünya Kupası ortası verilmesiyle dinlenen Alanyasporlu oyuncular Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacağı hazırlık maçı çalışmalarına başladı. İdman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Efecan Karaca, çalışmaların yeterli gittiği söylemiş oldu. Karaca, “İlk yarının bitmesine 4 maçımız var lakin geçen döneme oranla istediğimiz düzeyde değiliz. Dünya Kupası’ndan dolayı verilen orta bizim açımızdan daha uygun oldu. Zira lige hazırlık manasında düzgün başlayamadık ve inişli çıkışlı bir grafik sergiledik. Bunun sonucunda de 17 puan toplayabildik. Artık yeni bir döneme hazırlanıyor üzere çalışıyoruz. Verilen ortada 10 gündür güzel bir biçimde çalışmalarımız sürüyor. Grubumuz morali de yerinde diyebilirim. İnşallah ligde en üst sıralarda bitirmek ve kaygılı hayaller görmemek için elimizden gelenin en düzgününü yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak hazırlık maçıyla ilgili Efecan Karaca, “Hazırlık maçı sonuçta, hazırlığımız için yapılan bir maç. Öncelikle hazırlık maçının kazasız ve belasız geçmesini diliyorum. Lige en âlâ biçimde hazırlanmamız için bir maç oynayacağız. Doğal ki de bizim için lig maçları daha kıymetli lakin hazırlık maçını da Fenerbahçe üzere büyük ekibe karşı oynayacağız. Motivasyonumuzla ve gücümüzle elimizden geleni yapacağız, ligdeki üzere olmayacak inşallah” diye konuştu.
“İKİNCİ YARIDA DAHA DÜZGÜN BİR EFECAN”
Bu dönem sergilediği performansla ilgili ise Efecan Karaca şu biçimde konuştu:
“esasen biliyorsunuz birinci hafta maçında oynadım. daha sonrasında bir sakatlık geçirdim ve 4-5 hafta alandan uzak kaldım. Sakatlığım geçince idman eksiğim bulunmasına karşın oynamaya başladım. Performansım uygun diyebilirim lakin alışılmış ki sakatlık olduğundan dolayı geçen seneye nazaran biraz düşüş oldu. Artık fazlaca hoş hazırlanıyoruz ve ikinci yarıda daha düzgün bir Efecan izlettirmek istiyorum.”
“FAVORİ EKİBİM BREZİLYA FAKAT MESSİ’DEN ÖTÜRÜ ARJANTİN’İ DE TUTUYORUM”
2022 Dünya Kupası’nda favori ekibi sorulan Efecan Karaca, “Favori grubum Brezilya lakin futbolcu olarak ise Lionel Messi. O yüzden Arjantin’i de tutuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
DHA
“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak hazırlık maçıyla ilgili Efecan Karaca, “Hazırlık maçı sonuçta, hazırlığımız için yapılan bir maç. Öncelikle hazırlık maçının kazasız ve belasız geçmesini diliyorum. Lige en âlâ biçimde hazırlanmamız için bir maç oynayacağız. Doğal ki de bizim için lig maçları daha kıymetli lakin hazırlık maçını da Fenerbahçe üzere büyük ekibe karşı oynayacağız. Motivasyonumuzla ve gücümüzle elimizden geleni yapacağız, ligdeki üzere olmayacak inşallah” diye konuştu.
“İKİNCİ YARIDA DAHA DÜZGÜN BİR EFECAN”
Bu dönem sergilediği performansla ilgili ise Efecan Karaca şu biçimde konuştu:
“esasen biliyorsunuz birinci hafta maçında oynadım. daha sonrasında bir sakatlık geçirdim ve 4-5 hafta alandan uzak kaldım. Sakatlığım geçince idman eksiğim bulunmasına karşın oynamaya başladım. Performansım uygun diyebilirim lakin alışılmış ki sakatlık olduğundan dolayı geçen seneye nazaran biraz düşüş oldu. Artık fazlaca hoş hazırlanıyoruz ve ikinci yarıda daha düzgün bir Efecan izlettirmek istiyorum.”
“FAVORİ EKİBİM BREZİLYA FAKAT MESSİ’DEN ÖTÜRÜ ARJANTİN’İ DE TUTUYORUM”
2022 Dünya Kupası’nda favori ekibi sorulan Efecan Karaca, “Favori grubum Brezilya lakin futbolcu olarak ise Lionel Messi. O yüzden Arjantin’i de tutuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
DHA